Rapportages voor WKR & controle

Met onze maandelijkse spend overzichten en speciale Werkkostenregeling (WKR) rapportages is de verplichte administratie voor de Belastingdienst in een keer goed geregeld. Overzichtelijk én makkelijk, want je hebt direct een compleet inzicht in de uitgaven van jouw organisatie op het gebied van o.a. lunches, boeken, bloemen, cadeaubonnen en overige geschenken.

interview
WKR lastig? Niet als je het zelf goed regelt
Leo Huisman
Accountant, HLB Den Hartog
lees verder    →
interview
Gebruikelijkheidstoets biedt speelruimte binnen de Werkkostenregeling
Leo Huisman
Accountant, HLB Den Hartog
lees verder    →

Rapportages voor WKR & controle

Weer grip op je uitgaven door inzicht. Naar wens ontvang je maandelijks of per kwartaal een overzichtelijke rapportage van alle uitgaven in de afgelopen periode. Zo weet je precies wat er wordt uitgegeven aan bloemen, taarten en andere geschenken. Voor een optimale handhaving van de regels en richtlijnen van de Werkkostenregeling (WKR) verzamelen we, als je dat wenst, alle uitgaven aangaande personeelsgeschenken in overzichtelijke WKR rapportage.

Werkkostenregeling in één keer goed geregeld
Vanaf 1 januari 2015 is de WKR verplicht en kan een werkgever maximaal 1,2% van het totale fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen voor werknemers. Alle personeelsattenties dienen geregistreerd en gerapporteerd te worden. Zodat je aan de Belastingdienst te allen tijde kunt aantonen voor wie, voor hoeveel en voor welke gelegenheid een product is gekocht. Bijvoorbeeld een bos bloemen van 25 euro voor een afscheid, een rouwstuk voor een begrafenis of een belevenisbon voor het huwelijk van een collega. 

Alle personeelsgeschenken verzamelen we in de WKR rapportage. Zo voorkom je overschrijding en onnodige belasting die kan oplopen tot 80 procent van het bedrag boven forfait. En is alles keurig op orde voor eventuele controle van de Belastingdienst.  Indien gewenst kunnen de rapportages gekoppeld worden aan personeelsnummers, bestelaccounts en gelegenheden.

Meer inzicht in de uitgaven van geschenken én de WKR op orde
Weten wat jij kunt besparen? Om je potentiële kostenreductie inzichtelijkte maken, werken wij met business cases. Aan de hand van een spend analyse en praktijkvoorbeelden berekenen we snel en eenvoudig jouw kostenreductiepotentieel. Vul de spend analyse en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vul de spend analyse in >

contact

Weten of Pimm® Solutions ook in jouw situatie iets kan betekenen? Neem contact met ons op via: