over Pimm®

Pimm® is opgericht in 2012 door Rick van Nispen en Leonie Schipperus-Benjamins met als ultieme doel dat het geven van een cadeautje wel leuk moet blijven. Daarmee bedoelen we dat alle onnodige tijd en kosten voor het regelen, zoeken, bestellen en afrekenen niet meer gemaakt hoeven te worden als je bestelt via ons platform, want dat is leuk, makkelijk en snel.

Op ons platform vind je bloemen, lunches, boeken, giftcards, gebak en andere leuke door ons geselecteerde cadeaus. We werken samen met meer dan 5.000 (lokale) leveranciers. Van de lokale bakker tot de Bijenkorf en van Thuisbezorgd tot  Tony Chocolonely.
We werken met een enthousiast team jonge professionals voor veel grote bedrijven, maar ook steeds meer voor het MKB en zijn inmiddels uitgegroeid tot marktleider op de zakelijke markt op het gebied van deze geschenken.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en daarom voeren we ons dagelijks werk uit aan de hand van de Rockefeller Habits Methode van Verne Harnish. Groeien is leuk en door dit op gestructureerde wijze te doen door middel van deze methodiek is het ook nog eens sustainable.

Sinds 2019 vormt Rick van Nispen samen met Joost van Kalmthout de directie van Pimm®.
FastGrowth Icon
Shell Livewire Award 2015
FD Gazellen
Deloitte Technology Fast 50
Deloitte Rising Star
FastGrowth Icon

awards

De afgelopen jaren is Pimm®, mede door de inzet van onze medewerkers, enorm hard gegroeid. Voor deze ondernemende spirit hebben wij meerdere awards in ontvangst mogen nemen.

contact

Ons kantoor vind je in het hart van Rotterdam, aan de Westblaak.
heb je een afspraak?

Parkeren kan het makkelijkst in de dichtstbijzijnde parkeergarage, Apcoa Parking Westblaak (Hartmansstraat 35). Als je met OV komt: metro-/tramhalte Eendrachtsplein is om de hoek.

Je vindt Pimm® op de 8e verdieping van het HNK gebouw. De koffie staat klaar!

werken bij Pimm®

Customer Support Specialist
Heb jij een 'Hey stelletje luilakken, gaat er nog wat gebeuren hier' houding? Dan zijn wij opzoek naar jou!
lees verder    →
STAGE: Product- en Leveranciersmanagement
Ga je een onderhandeling niet uit de weg? Dan hebben wij een leuke en leerzame stage voor jou!
lees verder    →
STAGE: Online Marketeer
Heb jij affiniteit voor SEO, SEA en creatieve content creatie? Dan zijn wij opzoek naar jou!
lees verder    →

Wat zeggen anderen over Pimm

“Het gebruik van Pimm® zorgt ervoor dat niet iedereen voor elk wissewasje een declaratie hoeft in te dienen. Het proces is hierdoor vereenvoudigd, wat zorgt voor aanzienlijk minder handelingen en facturen. Dat resulteert in pure tijdswinst!”
“Het is een uitkomst dat je via de Pimm® cadeaushop makkelijk en snel een passend cadeau kan verzenden zonder dat je écht op zoek hoeft te gaan. Dit maakt de drempel om te bestellen laag. Het stukje bonding wat het vervolgens oplevert, met onze medewerkers en relaties, is erg waardevol.”
“De breedte van het assortiment, het aanbod van diverse leveranciers, de keuze uit duurzame artikelen en natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid van de cadeaushop zijn de voornaamste redenen dat wij samenwerken met Pimm®. Met alle innovaties en vernieuwingen, is er zeker uitgekomen wat ik ervan verwachtte!”

zij zijn al klant