over Pimm®

Pimm® is opgericht in 2012 door Rick van Nispen en Leonie Schipperus-Benjamins met als ultieme doel dat het geven van een cadeautje wel leuk moet blijven. Daarmee bedoelen we dat alle onnodige tijd en kosten voor het regelen, zoeken, bestellen en afrekenen niet meer gemaakt hoeven te worden als je bestelt via ons platform, want dat is leuk, makkelijk en snel.

Op ons platform vind je bloemen, lunches, boeken, giftcards, gebak en andere leuke door ons geselecteerde cadeaus. We werken samen met meer dan 5.000 (lokale) leveranciers. Van de lokale bakker tot de Wehkamp en van Thuisbezorgd tot  Tony Chocolonely.
We werken met een enthousiast team jonge professionals voor veel grote bedrijven. We zijn inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van zakelijke geschenken centraliseren.

We voeren ons dagelijks werk uit aan de hand van de Rockefeller Habits Methode van Verne Harnish. Groeien is leuk en door dit op gestructureerde wijze te doen door middel van deze methodiek is het ook nog eens sustainable.

Sinds 2019 vormt Rick van Nispen samen met Joost van Kalmthout de directie van Pimm®.
FastGrowth Icon
Shell Livewire Award
FD Gazellen
Deloitte Technology Fast 50
Deloitte Rising Star
FastGrowth Icon

awards

De afgelopen jaren is Pimm®, mede door de inzet van onze medewerkers, enorm hard gegroeid. Voor deze ondernemende spirit hebben wij meerdere awards in ontvangst mogen nemen.

contact

Rivium Oostlaan 11
2909 LL
Capelle a/d IJssel
heb je een afspraak?

We hebben een eigen parkeerplaats bij ons kantoor. Als je met OV komt: vanaf metrohalte Kralingse Zoom gaat er een shuttlebus naar Rivium 3e of 4e straat.

werken bij Pimm®

Fulfilment Medewerker
Vind je het leuk om met je handen te werken? En houd je van aanpakken?
lees verder    →
Customer Support Medewerker
Ben jij de klanttevredenheid superheld die wij zoeken?
lees verder    →
STAGE: Finance
Ben jij leergierig en goed met cijfers? Dan ben jij voor ons 1+1=3
lees verder    →
Werkstudent Business Development Duitsland
Ben jij het Duitse commerciele talent dat wij zoeken?
lees verder    →
Administratief Financieel Medewerker
Draai jij je hand niet om voor wat cijfers? Denk jij proactief mee aan verbeterprocessen?
lees verder    →

Wat zeggen anderen over Pimm

“Het gebruik van Pimm® zorgt ervoor dat niet iedereen voor elk wissewasje een declaratie hoeft in te dienen. Het proces is hierdoor vereenvoudigd, wat zorgt voor aanzienlijk minder handelingen en facturen. Dat resulteert in pure tijdswinst!”
“Het is een uitkomst dat je via de Pimm® cadeaushop makkelijk en snel een passend cadeau kan verzenden zonder dat je écht op zoek hoeft te gaan. Dit maakt de drempel om te bestellen laag. Het stukje bonding wat het vervolgens oplevert, met onze medewerkers en relaties, is erg waardevol.”
“De breedte van het assortiment, het aanbod van diverse leveranciers, de keuze uit duurzame artikelen en natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid van de cadeaushop zijn de voornaamste redenen dat wij samenwerken met Pimm®. Met alle innovaties en vernieuwingen, is er zeker uitgekomen wat ik ervan verwachtte!”

zij zijn al klant