De voordelen voor jou

Om deze redenen kies je voor Pimm®

“Het gebruik van Pimm® zorgt ervoor dat niet iedereen voor elk wissewasje een declaratie hoeft in te dienen. Het proces is hierdoor vereenvoudigd, wat zorgt voor aanzienlijk minder handelingen en facturen. Dat resulteert in pure tijdswinst!”
“Wij hadden veel verschillende leveranciers, wat zorgde voor een (onnodig) hogere workload. Pimm® zorgde voor een verlaging, zowel intern als extern, en biedt meer variatie aan mooie cadeaus. Deze zijn te bestellen op een handig en gebruiksvriendelijk platform. Door Pimm® is er binnen Alphabet meer gemak en draagkracht ontstaan voor uitgifte van relatiegeschenken.”
“Vanuit T-mobile doen wij veel aan het onderhouden van de klantrelatie en daar zijn cadeaus essentieel bij. Via de Pimm® cadeaushop worden alle attenties vanuit één centrale plek geregeld, waar zowel accountmanagers als de marketingafdeling gebruik van maken. Het biedt veel gemak en scheelt ons een hoop tijd!”
“Als je ’s morgens een bloemetje bestelt, dan wordt het dezelfde middag nog geleverd door de lokale bloemist. Superfijn!”

Slim leveranciers-management

Pimm® biedt via één webshop toegang tot meer dan 5.000 leveranciers. Zo verminder je direct het aantal crediteuren, facturen en declaraties voor bijvoorbeeld lunches, boeken, bloemen en geschenken. Dit levert je een verlaging van je Total Cost of Ownership (TCO) op. Ook kunnen we de vaste leveranciers van je organisatie toevoegen. Dat is slim leveranciersmanagement.

meer lezen    →lees meer   →

Groot assortiment

Op zoek naar bloemen, een cadeaubon, een luxe geschenk van de Bijenkorf of een lunch? Producten die duurzaam zijn geproduceerd of afkomstig van een bekende lokale leverancier; je bestelt het allemaal via de Pimm® cadeaushop. Wij bieden producten van meer dan 5.000 leveranciers aan via ons platform.

meer lezen    →lees meer   →

Snelheid & gemak

De functionaliteiten van de Pimm® cadeaushop zijn volledig afgestemd op de zakelijke besteller. De feedback van onze klanten verwerken we continu en we houden de grote e-commerce trends nauwlettend in de gaten. Omdat we streven naar optimaal gebruikersgemak lanceren we elk kwartaal kosteloos nieuwe functionaliteiten om dit te verbeteren.

meer lezen    →lees meer   →

Direct op rekening

Bij Pimm® heb je keuze uit allerlei verschillende betaal- en facturatiemogelijkheden. Volledige automatisering met e-invoicing, een maandelijkse verzamelfactuur óf direct afrekenen via iDeal. In ieder geval nooit meer voorschieten in de winkel of bergen losse facturen verwerken.

meer lezen    →lees meer   →

Rapportages voor WKR & controle

Met onze maandelijkse spend overzichten en speciale Werkkostenregeling (WKR) rapportages is de verplichte administratie voor de Belastingdienst in een keer goed geregeld. Overzichtelijk én makkelijk, want je hebt direct een compleet inzicht in de uitgaven van jouw organisatie op het gebied van o.a. lunches, boeken, bloemen, cadeaubonnen en overige geschenken.

meer lezen    →lees meer   →

P2P OCI integratie

Pimm® is met een OCI koppeling aan te sluiten op alle P2P-inkoopsystemen. Pimm® heeft veel ervaring met het bouwen van integraties van de e-catalogus zoals onder meer Basware, SAP SRM, E-Size, Inconto en ProQuro. Daarnaast is de webshop beschikbaar als stand-alone (losse webshop) of we verbinden het middels single-sign-on aan jouw platform.

meer lezen    →lees meer   →

Gebruikers tevreden = wij tevreden

De Pimm® cadeaushop zorgt pas voor een optimale kostenreductie wanneer de bestellers van je organisatie graag via Pimm® cadeaus regelen. We zorgen voor een vergaand onboarding programma, meten continu de klanttevredenheid en bieden onze opdrachtgevers één aanspreekpunt bij vragen. Zo creëren we meer draagvlak onder bestellers, signaleren we eventuele weerstand vroegtijdig en ontlasten we onze opdrachtgevers.

meer lezen    →lees meer   →

je kunt op ons rekenen

Met meer dan 75 benchmark cases in de zakelijke markt is Pimm® de meest ervaren en betrouwbare partner voor lunches, boeken, bloemen, cadeaubonnen en andere geschenken. De afgelopen jaren hebben we in samenspraak met onze klanten al onze processen geoptimaliseerd voor de zakelijke markt, waardoor de Pimm® cadeaushop een kwalitatief sterk product is op het gebied van techniek, assortiment en service. Dat beloven we je.

meer lezen    →lees meer   →

Personaliseren

Kies je voor je eigen cadeaushop? Dan zorgen we ervoor dat deze herkenbaar is voor de gebruikers door gebruik van logo's, kleuren en stijlelementen. Uiteraard kunnen diverse producten voorzien worden van logo's en kleuren van jouw bedrijf. Dat is wel zo persoonlijk en herkenbaar voor de gebruikers én ontvangers.

meer lezen    →lees meer   →