Personaliseren

Kies je voor je eigen cadeaushop? Dan zorgen we ervoor dat deze herkenbaar is voor de gebruikers door gebruik van logo's, kleuren en stijlelementen. Uiteraard kunnen diverse producten voorzien worden van logo's en kleuren van jouw bedrijf. Dat is wel zo persoonlijk en herkenbaar voor de gebruikers én ontvangers.

interview
Het verborgen belang van een zakelijk kerstcadeautje
Wouter Maat
Manager Purchasing & Category Development, Pimm® Solutions
lees verder    →
interview
Orderproces genegeerd in digitalisering administratie
Tim Schaefers
Algemeen Directeur, Esize
lees verder    →

Personaliseren

Webshop met eigen logo of huisstijl
Pas wanneer zoveel mogelijk bestellers gebruikmaken van de Pimm® cadeaushop, kunnen we spreken van een optimale kostenreductie. En dat kan alleen als zij graag via Pimm® bestellen. Een herkenbare shop met het logo van jouw organisatie draagt bij aan een betrouwbare bestelomgeving waar bestellers graag rondneuzen en bestellen. In overleg kunnen we zelfs de huisstijl van jouw organisatie verder doorvoeren (kleuren, lettertypes, beeldmateriaal en attentiebeleid).

Lees meer over hoe we de besteller enthousiast maken over Pimm® >

Altijd gepersonaliseerde geschenken in de shop
Door veelbestelde gepersonaliseerde attenties standaard in de shop aan te bieden, bespaar je dagelijks veel tijd aan afstemming en het uploaden van logo’s. Denk aan slagroomtaart met logo, cadeaukaartjes in de huisstijl van de organisatie of boeketten in huisstijlkleuren. Je kunt zelfs eigen pakketten samenstellen, wat helpt bij een eenduidig attentiebeleid voor bijvoorbeeld jubilea, geboortes en het verwelkomen van nieuwe collega's. Dat is pas optimaal gebruikersgemak!

Lees meer over onze cadeauservices >

Een herkenbare bestelomgeving en gepersonaliseerde geschenken
Weten wat jij kunt besparen? Om je potentiële kostenreductie inzichtelijk te maken, werken wij met business cases. Aan de hand van een spend analyse en praktijkvoorbeelden berekenen we snel en eenvoudig jouw kostenreductiepotentieel. Vul de spend analyse en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Vul de spend analyse in >

contact

Weten of Pimm® Solutions ook in jouw situatie iets kan betekenen? Neem contact met ons op via: