4
August
2021

Yes, we hebben het EcoVadis duurzaamheidscertificaat!

Yes, in de pocket: het EcoVadis duurzaamheidscertificaat brons! Bij Pimm vinden we duurzaamheid erg belangrijk en dit is een mooie bevestiging dat we op de juiste weg zijn.

Uiteraard blijven we onze processen, het assortiment en het transport verder verduurzamen. Ben je benieuwd waar we mee bezig zijn en welke duurzame veranderingen we het afgelopen jaar hebben doorgevoerd? Je leest het hier!

(H)eerlijke en duurzame attenties

The Gift Label, Good to Give, Tony Chocolonely en nog heel veel meer. Bij Pimm geven we de voorkeur aan duurzame leveranciers. Om onze bestellers een handje te helpen met het kiezen van een verantwoorde attentie, hebben wij een duurzame productcategorie aangemaakt. Hierin vind je o.a. duurzame, eerlijke en vegan attenties.

Wist je dat alle duurzame producten in onze shops worden gekenmerkt met een duurzaamheidslogo?

CO2 neutrale bezorging

Sinds begin dit jaar rijden wij bestellingen rond in een vrolijke elektrische bestelwagen. Deze 100% elektrische bestelbus gebruiken we voor de bestellingen in en rond Rotterdam. Kom jij wel eens in Rotterdam? Probeer deze vrolijke wagen maar eens te spotten!

Daarnaast hebben wij de afspraak met GLS dat zij voor ons alle attenties CO2-neutraal bezorgen. Dat houdt in dat GLS Nederland haar volledige uitstoot compenseert via projecten die voorzien zijn van een Gold Standard-certificering en steunt GLS via de stichting Trees For All duurzame bosprojecten in Nederland.

Digitale cadeaukaarten

Wij stimuleren onze klanten om steeds meer digitale (keuze)cadeaukaarten te bestellen. Dit is sneller en makkelijker dan fysieke cadeaukaarten, maar ook 100% duurzaam. Er hoeven namelijk geen (plastic) cadeaukaarten gemaakt te worden en de bezorging van de kaart gaat via een persoonlijke mail, in plaats van post.

En we doen nog zoveel meer…

Bij Pimm blijven we onze processen, het assortiment en transport verduurzamen. Zo maken we gebruik van groene stroom, scheiden we ons afval, verduurzamen we ons bloemenassortiment en verpakkingslijn en sporen we onze leveranciers aan om zo veel mogelijk duurzaam te produceren.

Heb jij een goed idee hoe wij onze organisatie nog meer kunnen verduurzamen? Laat het ons weten, dat vinden we leuk!

download het WKR stroomschema →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
TOP 5 leukste Sintattenties
Over 25 dagen zet Sinterklaas weer voet op Nederlandse bodem. Wij geven jou de TOP 5 leukste Sintattenties voor zowel de thuiswerkers als de Sintfeestjes op kantoor!
lees verder    →
5 Duurzame cadeautips
Wij hebben voor jou 5 leuke en duurzame (zakelijke) cadeautips op een rijtje gezet!
lees verder    →
Vanaf nu: ijsjes verkrijgbaar voor de zakelijke markt via de shops van Pimm®
Zo zorg jij ervoor dat jouw collega's het hoofd koel houden deze zomer!
lees verder    →
Pimm Solutions doneert €5.000,- aan Stichting Jarige Job
Een mooi bedrag dankzij een succesvolle actie!
lees verder    →
Hoe vieren we successen op afstand? – 3 tips
Waarom vieren we successen? En hoe doen we dat tegenwoordig?
lees verder    →
[5 tips] Zo houd je het thuiswerken leuk
Alles in huis om een echte thuiswerkkampioen te worden!
lees verder    →