23
February
2023

Van wie maak jij een blij ei?

Het zonnetje is steeds meer zichtbaar en ineens is het een stuk minder vervelend om ’s ochtends naar kantoor te fietsen! Ook bij Pimm® zijn de lentekriebels al flink aanwezig. Dat is terug te zien in ons uitgebreide paasassortiment.

Wie wordt er niet blij van narcissen in de vrolijke geeltinten, kistjes gevuld met de lekkerste wijnen aangevuld met heerlijke chocolade-eitjes? Benieuwd wat je nog meer kan geven met Pasen? Hieronder vind je een greep uit het paasassortiment. Waarmee je een collega, potentiële klant of relatie een brede glimlach bezorgt.

Paaspresentjes gepersonaliseerd

Wil jij dit jaar echt indruk maken op je collega’s? Ga dan voor een gepersonaliseerd presentje. Zo hebben we Tony-eitjes waarbij jij je eigen wikkel kunt (laten) ontwerpen. Of een koekjesbox met de naam van jouw collega erop. Ga je liever voor een luxe geschenk? Dan vallen de handgedecoreerde eitjes met eigen logo vast en zeker in de smaak!

gepersonaliseerde paasgeschenken

Voor alle wijnproevers

Met Pasen in het vooruitzicht, is het geven van een wijngeschenk aan collega's een fantastisch idee! Niet alleen is het een mooie manier om de lente te vieren. Of je collega's nu genieten van een krachtige rode wijn of een frisse witte wijn, er is altijd wel een fles die bij hun smaak past. Deze speciale paaskistjes zijn aan te vullen met heerlijke choco-eitjes of paasrepen.

wijnkistjes Pasen

Stralend lenteboeket

Het geven van een paasboeket aan collega's is leuk omdat het een mooie manier is om de lente te vieren en de werkplek op te fleuren. Het is een vriendelijk gebaar en kan de banden op de werkvloer versterken. Naast narcissen, blauwe druifjes en tulpen, hebben we nog veel meer mooie lenteboeketten in de shops van Pimm.

kleurrijke lentebloemen

Themacadeaus in één zakelijke cadeaushop?

Ben jij nog geen klant bij Pimm®, maar denk je dat een gepersonaliseerde cadeaushop ook voor jouw organisatie een oplossing is voor de tail spend? Vraag hier een online demo aan, dan laat Christiaan je graag een voorbeeld zien van een van onze cadeaushops!

download hier een kant-en-klaar attentiebeleid template →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
De kracht van een compliment
lees hier waarom oprechte waardering belangrijk is!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Pimm Solutions trekt investeerder Capital A aan voor volgende groeifase
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Wij hebben de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Top 5 attenties om de goede voornemens te stimuleren
bekijk hier de leukste cadeaus voor een kickstart van 2023
lees verder    →
Eindejaarsgeschenk trends 2022
Medewerkers kiezen liever zelf een attentie
lees verder    →