20
March
2020

Persoonlijke aandacht - op afstand.

Ook nu, juist nu, is persoonlijke aandacht voor je medewerkers belangrijk.
Om deze reden hebben wij voor jullie een top 5 samengesteld van manieren om je medewerkers deze persoonlijke aandacht - ook op afstand - te kunnen geven. Om ze te blijven stimuleren en motiveren in deze uitdagende tijd van het thuiswerken.

1. De Pathé giftcard, ook te gebruiken vanaf de bank thuis! 

Nu de reistijd voorlopig verleden tijd is en uitgaan niet meer mogelijk is, heb je in de avond ineens zeeën van tijd. Laat je collega’s – na het lopen van een rondje buiten – ontspannen met de nieuwste films. De Pathé giftcard is nu via Pimm® digitaal te versturen naar de ontvanger, wel zo handig & dus direct te gebruiken bij Pathé Thuis.

2. Een fruitmand met persoonlijk kaartje.
Ziek of niet ziek; een fruitmand is altijd een goed idee! Bestel dus nu voor je collega’s een fruitmand aan huis met een leuk persoonlijk kaartje. Wie krijgt daar geen (goede) energie van? Een leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat je hiermee de lokale fruitleveranciers steunt.

3. Een virtuele vrijmibo inclusief bierpakket.
De vrijmibo, stiekem een activiteit die best wordt gemist. Een goede vervanger is dus de virtuele versie, inclusief een heerlijk bierpakket voor je collega's (en hun gezin 😉). Een tip van ons: combineer het bierpakket met een persoonlijk kaartje en een Pathé (thuis) giftcard, voor de complete ervaring.

4. Voor de stevige trek; een Healthy at Home lunchbox.
Met de Healthy at Home lunchbox van Caterwings is de teamlunch nog steeds van kracht, maar dan op afstand. Een gezonde en gevarieerde lunch voor al je collega’s. Daarbij steun je de lokale cateraars, die een steuntje in de rug best goed kunnen gebruiken.

5. Een zuiverend plantje voor frisse lucht in huis.
Nu het hele gezin thuis is en veel binnen zit, is het belangrijk en aangenaam om voldoende frisse lucht in huis te hebben. Met de zuiverende en duurzame plantjes van Ogreen zorg je hiervoor. Combineer ze met een persoonlijk kaartje, en je collega’s gaan weer als een speer!

Bonustip: verras je collega's met brievenbusbloemen. Een super leuk boeketje geleverd via de brievenbuspost, ideaal toch?!

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →