1
January
2023

Top 5 attenties om de goede voornemens te stimuleren

Het nieuwe jaar is begonnen! Grote kans dat jouw collega's weer met frisse moed en een aantal goede voornemens aan het werk gaan. Hoe leuk zou het zijn als jij als organisatie deze goede voornemens een extra boost kan geven? Wij geven jou 5 cadeautips die daarbij helpen!

1. "Dry January, een alcoholvrije maand"

Een start met Dry January voor een scherpe mindset aan het begin van het jaar? Een presentje dat daarbij kan helpen zijn de producten van GIMBER. Dit drankje is een mix van premium gember, citroen, kruiden en specerijen. 0% alcohol, 200% kick!

Wil je iemand écht verrassen? Ga dan voor een compleet pakket met daarin: een fles GIMBER, 2 GIMBER shots, 2 glazen & 2 rietjes, verpakt in een stijlvolle duurzame doos. Het ideale geschenk voor jouw collega's!

2. "Fitter in 2023"

Januari is de maand waarin de meeste Nederlanders zich inschrijven voor een sportschool. Om deze goede voornemens extra te stimuleren bieden wij sportieve pakketten aan, zoals dit "Healthy brievenbuspakket".

In het pakket zitten gezonde snacks van "Bites We Love" en een "Samen Fit" kaartenset met 100 opdrachten waar je lekker fit van blijft.

Geef je liever een cadeaukaart zodat ontvanger zelf iets sportiefs kan uitzoeken? Met de Decathlon cadeaukaart zit je zeker goed!

3. "Minder schermtijd, meer genieten"

Wist jij dat Nederlanders gemiddeld 5,5 uur per dag spenderen achter een scherm? Best wel shocking als je het ons vraagt. Gelukkig zijn er genoeg presentjes die kunnen helpen om de schermtijd te verlagen. Zo vind je in de shops van Pimm het spel "Samen Offline" en verschillende selfcare producten van onder andere Rituals en The Gift Label. Zeker weten dat ze dat schermpje even vergeten!

4. "Meer focus op zelfontwikkeling"

Minder schermtijd en meer focus op zelfontplooiing? In de shops van Pimm vind je veel verschillende (management)boeken.

Populaire boeken op dit moment zijn onder andere Droom groot van Eva Jinek, maar ook Durf te leiden van Brené Brown wordt veel besteld via de shops van Pimm.

Ken jij een (management)boek wat wij absoluut moeten toevoegen aan onze shops? Laat het ons weten, dat vinden we leuk!

5. "Gestructureerd werken"

Hoe lekker is het om 2023 met een schone lei te beginnen? Geen losse notities meer of rondslingerende post-its? Voor velen is dat uitdaging, maar gelukkig zijn er presentjes die daarbij kunnen helpen.

Neem bijvoorbeeld het uitwisbare notitieboek van Moyu. Zijn de aantekeningen niet meer van toepassing? Dan wis je deze gemakkelijk uit met het gummetje. Naast dat je het notitieblok kunt personaliseren met een toffe opdruk op de voorkant, is het dus ook hartstikke duurzaam. Een win-win als je het ons vraagt!

De Pimm® cadeaushop

Ben jij nog geen klant bij Pimm®, maar denk je dat een gepersonaliseerde cadeaushop (waar je al deze attenties kunt vinden) voor jouw organisatie een oplossing is voor de tail spend? Vraag hier een online demo aan, dan laat Christiaan of Kai je graag een voorbeeld zien van een van onze cadeaushops!

   Christiaan                   Kai

download hier een kant-en-klaar attentiebeleid template →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Van wie maak jij een blij ei?
Op 9 en 10 april is het Pasen!
lees verder    →
De kracht van een compliment
lees hier waarom oprechte waardering belangrijk is!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Pimm Solutions trekt investeerder Capital A aan voor volgende groeifase
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Wij hebben de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Eindejaarsgeschenk trends 2022
Medewerkers kiezen liever zelf een attentie
lees verder    →