7
February
2019

Ken jij de Secretaresse van het Jaar 2019?

Ook dit jaar organiseert Schoevers in samenwerking met Pimm® de Secretaresse van het Jaar 2019 verkiezing, waarbij op dinsdag 16 april alle secretaresses, PA’s, management assistants en officemanagers eens goed in het zonnetje worden gezet. Met als thema Verbinden: de kern van succes.

Dé verbindende factor
Steeds meer processen in organisaties verlopen tegenwoordig digitaal. Dat geldt ook voor de onderlinge contacten. Tussen managers en werknemers, tussen de organisatie en haar klanten en in de relatie manager/ondersteuner. Natuurlijk is dit inherent anno 2019 en maakt dit het werken een stuk efficiënter. Maar ook in deze tijd blijft het belang van een menselijke verbindende factor bestaan. Ben of ken jij een secretaresse die hier echt in uitblinkt? Verras deze topper dan door hem of haar te nomineren voor de verkiezing Secretaresse van het Jaar 2019. Wij zijn in ieder geval al benieuwd naar de tips en tricks van de kandidaten.

Nomineer hier

Trakteer jezelf op een uitje
Uiteindelijk zullen drie kandidaten overblijven voor de strijd om de titel. Zij worden beoordeeld door een hele toffe jury. Met onder andere Jort Kelder, Jolanda Maasakkers (winnares van vorig jaar) en onze eigen Leonie Schipperus. Maar daar blijft het niet bij. Naast de verkiezing bestaat deze dag uit inspirerende workshops, een interactieve lezing over leiderschap, presentatie door Andre Bolhuis en een gezellige netwerkborrel als afsluiting. Oftewel: een evenement waar ervaringen worden gedeeld en je up-to-date bent van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Ben je niet genomineerd maar heb je samen met een collega wel zin in een leuke middag/avond? Dan kan dat natuurlijk ook. Aan het evenement zitten geen kosten verbonden, maar het aantal plaatsen is beperkt. Via onderstaande link bemachtigen jullie een plekje!

Ik ben erbij

Ben je benieuwd wat je te wachten staat als potentiële winnaar? Lees hier de ervaringen en inzichten van Jolanda Maasakkers. We zien jullie graag op dinsdag 16 april!

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →