14
January
2019

Return to Sender cadeaus bij Pimm®

Recent hebben we het assortiment van de Pimm® cadeaushop uitgebreid met de handgemaakte cadeaus van Return to Sender. Met de cadeaus van Return to Sender maak je niet alleen de ontvanger blij, maar ook de maaksters.

Jouw cadeau, hun toekomst
De handgemaakte producten van Return to Sender zijn originele cadeaus die iets terug geven. Je geeft jezelf een prachtig cadeau terwijl je de maaksters een betere toekomst geeft. Gemaakt met liefde en aandacht. Katja Schuurman begon in 2006 Return to Sender, dat handgemaakte producten uit de armste regio’s van de wereld verkoopt. Dit duurzame merk heeft als missie armoede te bestrijden. Dit doen ze door de plaatselijke economie te stimuleren en werkgelegenheid voor vrouwen te creëren. "Wij geloven dat eerlijke handel dé motor is voor economische ontwikkeling." Door een eerlijk loon te verdienen, kunnen de vrouwen aan de armoedecyclus ontsnappen en onafhankelijker worden.

Bekijk de video waarin Katja Schuurman persoonlijk vertelt waarom haar merk nu bij Pimm® verkrijgbaar is >

Voor elk moment een persoonlijk cadeau
De collectie bestaat uit diverse woonaccessoires, stationery, sieraden en accessoires. De producten zijn ontworpen door Nederlandse designers en worden gemaakt in de landen Nepal, Indonesië, Kenia, Thailand en India. Voor elk moment is er wel een persoonlijk geschenk te vinden, voor hem en haar! Geef bijvoorbeeld een set espressokopjes aan de koffieliefhebber, een leren avondtasje aan een jubilaris en een houten tray aan de collega die net een nieuwe woning heeft.

Return to Sender, Katja Schuurman, cadeau, collega, werknemer, jubileum, verjaardag, pensioen, eerste werkdag

Meer eerlijke cadeaus in de Pimm® cadeaushop
Iets geven moet wel leuk blijven. Dit geldt ook voor de maker van jouw cadeau. Daarom is Return to Sender niet het enige eerlijke cadeaumerk in de Pimm® cadeaushop. Zo vind je er ook chocolade van Tony's Chocolonely, planten van Ogreen, diverse biologische wijnen, Fairchain koffie en wenskaarten van Pretty Orange. En we kunnen de lokale middenstand - denk aan je favoriete bloemist en bakker - eenvoudig koppelen aan ons systeem.

Ook iets goeds geven van Return to Sender of een van onze andere merken? Check het assortiment in jouw Pimm® cadeaushop. Nog geen toegang tot de Pimm® cadeaushop en denk je dat het ook voor jouw organisatie de oplossing is voor je tail spend? Vraag een demo van Christiaan aan via christiaan@pimmsolutions.nl - hij laat je alle producten zien.

download het WKR stroomschema →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Top 5 attenties om de goede voornemens van jouw collega's te stimuleren
bekijk hier de leukste cadeaus voor een kickstart van 2023
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Om je een handje te helpen, hebben wij de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Eindejaarsgeschenk trends 2022
Medewerkers kiezen liever zelf een attentie
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →
Op zoek naar een origineel Paasgeschenk?
bekijk hier onze top 5 paascadeaus
lees verder    →
Totale kosten versus de prijs
Hoe kun je als inkoper kosten reduceren?
lees verder    →