12
September
2021

Vernieuwde shop voor zakelijke attenties

Wij vinden het belangrijk dat attenties bestellen zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt, want geven moet leuk blijven! Wij bij Pimm hebben daar iets op gevonden.

Vanaf nu kun je namelijk heel gemakkelijk al jouw 10, 100 of 10.000 collega’s blij maken met zakelijk attenties via onze vernieuwde openbare shop: zakelijkeattenties.nl. Wat dit voor jou betekent? Dat lees je hier!

zakelijkeattenties.nl

Een ruim assortiment aan geschenken

Pimm werkt samen met meer dan 5.000 leveranciers. Van de lokale bakker tot Pathé en van beginnende bloemist bij jou om de hoek tot Bloombox. En dat allemaal vanuit 1 platform. Zo zorgen wij dat wij het best mogelijke assortiment kunnen aanbieden.

Betalen op factuur

Bij zakelijkeattenties.nl kun je gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kun je betalen met iDeal, VISA of MasterCard, Daarnaast kun je vanaf nu ook bestellen op factuur. Dat scheelt weer een hoop bonnetjes bewaren! 😉

Snelle & duurzame levering

Wij rijden sinds kort bestellingen rond in onze vrolijke elektrische bestelwagen. Deze 100% elektrische bestelbus gebruiken wij voor bestellingen in en rond Rotterdam. Kom jij wel eens in Rotterdam? Probeer deze vrolijke wagen maar eens te spotten!

Daarnaast hebben wij de afspraak met GLS dat zij voor ons alle attenties CO2-neutraal bezorgen. Dat houdt in dat GLS Nederland haar volledige uitstoot compenseert via projecten die voorzien zijn van een Gold Standard-certificering en steunt GLS via de stichting Trees For All duurzame bosprojecten in Nederland.

Maatwerk

Zoek jij iets speciaals? Een product dat niet in de shop staat? Een order van 5.000 stuks of het toevoegen van een persoonlijke touch bij een attentie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Yael en Stanzi helpen jou namelijk graag verder. Contact opnemen? Dat doe je hier!  

Ben je benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde webshop: zakkelijkeattenties.nl

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →