8
June
2017

Pimm® heeft gekookt voor het Ronald McDonald Huis

Persoonlijke aandacht, daar staan we voor bij Pimm®. Daarom vonden we het belangrijk om ons in te zetten voor een goed doel - en jullie mochten kiezen! Het werd het Ronald McDonald Huis in Rotterdam, waar we een driegangenmaaltijd hebben gekookt voor de gasten.

Het Ronald McDonald Huis, wat doen ze ook alweer? Een nachtzoen, een knuffel, een verhaaltje voor het slapen gaan: juist wanneer ouders en kinderen elkaar het hardst nodig hebben is dit van onschatbare waarde. In het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van de kinderen die zijn opgenomen in het Erasmus MC Sophia. Het is een plek om toch dicht bij je kind te zijn, tot rust te komen en steun te vinden bij andere ouders en vrijwilligers.

Ronald McDonald huis, Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam, pimm solutions

Koken voor de gasten van het Ronald McDonald Huis
Eind mei werden we warm ontvangen door de vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Een gehele zaterdagmiddag- en avond hebben we ons ingezet om de gasten van het Ronald McDonald Huis te verwennen met een heerlijke, gezonde driegangenmaaltijd. Voor de zo'n 70 gasten die op dat moment in het huis verbleven, hebben we een verwarmende groentesoep en een frisse couscoussalade met feta en kip klaargemaakt. Het toetje bestond uit vanille roomijs en mango sorbetijs met vers fruit. We hebben wel 20 komkommers, 30 tomaten, 10 meloenen en honderden aardbeien in stukjes gesneden, in zes soeppannen tegelijkertijd geroerd en 100 bolletjes ijs geschept. Allemaal om de papa's, mama's, broertjes, opa's en oma's een onbezorgde avond te geven. Het was een geslaagde avond en de borden werden dankbaar vol geschept. Daar doen we het voor!

hippe fruitmand

Fruit voor het toetje
Marco van Overveld van HippeFruitmand.nl, Pimm®'s leverancier voor fruitmanden, verraste ons door al het fruit voor het toetje te sponsoren. Zoete aardbeien en sappige meloenen, ze waren heerlijk!

Weten wat de stemactie inhield? >

download het WKR stroomschema →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Top 5 attenties om de goede voornemens van jouw collega's te stimuleren
bekijk hier de leukste cadeaus voor een kickstart van 2023
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Om je een handje te helpen, hebben wij de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Eindejaarsgeschenk trends 2022
Medewerkers kiezen liever zelf een attentie
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →
Op zoek naar een origineel Paasgeschenk?
bekijk hier onze top 5 paascadeaus
lees verder    →
Totale kosten versus de prijs
Hoe kun je als inkoper kosten reduceren?
lees verder    →