8
March
2022

Op zoek naar een origineel Paasgeschenk?

De temperaturen stijgen en het lentezonnetje is goed zichtbaar. Dat betekent maar 1 ding: Pasen komt eraan! Bij Pimm® hebben we de lentekriebels al aardig te pakken. Wie wordt er nou niet blij van kleurrijke tulpen en heerlijke chocolade-eitjes in alle vormen en maten?

Weet jij al waar je jouw collega’s mee gaat verrassen? Wij helpen je graag op weg en geven jou 5 tips voor een origineel paasgeschenk.

1. Iets leuks geven is toch een eitje?

Denk je aan Pasen, dan denk je aan paaseitjes. In de cadeaushop van Pimm® zijn ze in alle soorten en maten te vinden. Gepersonaliseerd, gedecoreerd en in veel verschillende smaken. Neem bijvoorbeeld dit brievenbuspaasgeschenk 'Blij ei' met heerlijke paaseitjes aangevuld met 3 kleine choco-paashaasjes en 2 Jonny Doodle fudge. Heerlijk toch?

2. (H)eerlijke chocolade

Ook als je wil bijdragen aan een betere toekomst, ben je bij Pimm® aan het juiste adres. Zo kies je bijvoorbeeld voor slaafvrije chocolade met Tony’s Chocolonely. Een paasei in jouw reep? Zeker wel, met een toepasselijke smaakcombinatie: melkchocolade meringue citroen.

3. Zeg jij lente, dan zeggen wij tulpen

Bezorg een extra fijn paasgevoel met deze vrolijke tulpen in feestelijke paasverpakking. Egg-cited? Maak je geschenk compleet met een zakje paaseitjes erbij.

Psst.. stiekem zijn tulpen natuurlijk ook leuk om ‘zomaar’ te geven.  

4. Ontbijtpakketje voor een gezellig paasweekend

Naast brunch- en borrelpakketten hebben we dit jaar voor het eerst ook ontbijtpakketjes. Verras jij je collega's met een heerlijk paasontbijt? Uiteraard mogen de paaseitjes daar niet bij ontbreken!

5. Geen lentezon zonder ijskoude rosé

Zodra de zon begint te schijnen, is het tijd voor een flesje koude rosé. Onze wijnkistjes zijn dit jaar geheel in paasthema en gevuld met de lekkerste paaseitjes, een Milka Oreo reep en een flesje rosé uit Zuid-Frankrijk (of een flesje rood uit Noord-Italië). Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven!

Bonustip: bekijk hier ons gehele paasassortiment in het Lookbook

Benieuwd wat je nog meer kan geven met Pasen? Bekijk hier het Lookbook met een greep uit ons paasassortiment. Waarmee je een collega, potentiële klant of relatie een brede glimlach bezorgt.

De Pimm® cadeaushop

Ben jij nog geen klant bij Pimm®, maar denk je dat een gepersonaliseerde cadeaushop ook voor jouw organisatie een oplossing is voor de tail spend? Vraag hier een online demo aan, dan laat Christiaan je graag een voorbeeld zien van een van onze cadeaushops!

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Van wie maak jij een blij ei?
Op 9 en 10 april is het Pasen!
lees verder    →
De kracht van een compliment
lees hier waarom oprechte waardering belangrijk is!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Pimm Solutions trekt investeerder Capital A aan voor volgende groeifase
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Wij hebben de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Top 5 attenties om de goede voornemens te stimuleren
bekijk hier de leukste cadeaus voor een kickstart van 2023
lees verder    →