18
January
2022

Jubileum of verjaardag vergeten?

Vergeet je weleens een jubileum of verjaardag vanwege je drukke werkagenda, maar vind je het wel belangrijk om iedereen op de werkvloer persoonlijke aandacht te geven? Of zijn het er maandelijks zoveel dat het onmogelijk lijkt om bij ieder moment persoonlijk stil te staan? Met onze tips verklein je de kans om zo'n bijzonder moment te vergeten, én bespaar je tijd en energie aan het organiseren ervan.

Persoonlijke aandacht op het werk
Een speech en een cadeau wanneer je een aantal jaar werkzaam bent bij je organisatie. Een hart onder de riem en een fruitmand als je ziek bent. Een bloemetje op je eerste werkdag. Een kaart en cadeautje op je verjaardag. Los van het feit dat persoonlijke aandacht en waardering op een bijzonder moment goed voelt voor de betreffende werknemer, is het bewezen dat bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers beter scoren als prettige werkplek. En dat komt weer ten goede aan de werksfeer, productiviteit en je goede naam als werkgever. Dus welke momenten je ook besluit te vieren, zorg dat je niemand vergeet.

1. Maak een planning
Inventariseer wanneer je collega's jarig zijn en wanneer de jubilarissen hun jubileumjaar hebben. Pensioenen zijn vaak ook al van tevoren bekend. Dit kun je één keer per jaar doen, of één keer per maand als er regelmatig nieuwe collega's bijkomen.

Ga ook na of je organisatie dit jaar iets doet met Secretaressedag, Pasen, Suikerfeest, Sinterklaas en Kerst. Zeker weten dat je het op de dag zelf ook niet vergeet omdat je verantwoordelijk bent voor het overhandigen van de geschenken? Zet een reminder in je agenda.

2. Bestel je cadeautjes vooruit
Een goede planning is het halve werk. Stap twee is zorgen dat de cadeaus er op het juiste moment zijn. Je kunt je  cadeaus een week, een maand, een half jaar, of zelfs een jaar vooruit bestellen en op de dag van het moment laten bezorgen (zoals bloemen en taart). Dat scheelt je van dag tot dag veel werk.

3. Maak gebruik van Pimm®'s slimme cadeauservices
Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea of andere vieringen, voor alle momenten die regelmatig terugkomen of die je een maand van tevoren weet kun je ook Pimm®'s cadeauservices inzetten. Jij levert een excel aan met adressen, wij regelen de rest.

Zo heb je er namelijk nóg minder omkijken naar. Heel handig wanneer je als organisatie wel graag stilstaat bij alle bijzondere momenten, maar niet veel tijd kwijt wilt zijn aan het uitzoeken en bestellen van zakelijke geschenken.


Klinkt dit interessant, maar ben je nog geen klant bij Pimm? 

Vraag hier een gratis demo aan.

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →