6
July
2020

Het alternatief voor het geplande bedrijfsfeest..

Nu het geplande bedrijfsfeest met al je collega’s er nog even niet inzit en ook de mogelijkheden voor personeelsuitjes beperkt zijn, vraag je jezelf misschien af: wat kunnen wij doen om alle medewerkers alsnog op een leuke manier te verbinden? Zodat het potje alsnog wordt gebruikt voor hetgeen waar het voor is gereserveerd: de medewerkers. Want zoals je misschien al wel weet, er is door de overheid dit jaar extra ruimte vrij gemaakt om iets extra’s te doen voor de medewerkers.

Wij hebben een aantal alternatieven voor de bedrijfsborrel en een personeelsuitje op een rijtje gezet, mocht je op zoek zijn naar een beetje inspiratie.

Vervang het zomerfeest voor een leuk zomerpakket. De scheiding tussen werk en privé is lastiger in deze tijd, daar kunnen we niet omheen. Bezorg je collega’s daarom een ultiem vakantiegevoel met een leuk zomerpakket, uitermate geschikt voor in eigen tuin of balkon! Denk aan een zomerpakket met een leuk druivenboompje, heerlijke fles wijn en luxe opener. Veel meer is er toch niet nodig om in mediterrane sferen te komen 😉. Dit pakket is ook nog eens te personaliseren met onder andere het logo van jullie organisatie.  

Verzorg de ingrediënten voor een borrel in plaats van de borrel zelf. Nu de borrels met al je collega’s op locatie veelal moeilijk te organiseren zijn, creëer je met een borrelbox hetzelfde moment van ontspanning aan het einde van de werkweek. Kies bijvoorbeeld voor een borrelbox met diverse streekproducten, waarbij je dus ook steun biedt aan de lokale ondernemers in jouw omgeving. Videobel met elkaar, zodat je de slechte grappen van je collega niet hoeft te missen.

Geef een cadeaukaart (weg te schrijven in de vrije ruimte) cadeau. Met een cadeaukaart doe je het eigenlijk altijd goed. Maar waar kies je voor? Een cadeaukaart om de werkplek aangenamer te maken of een cadeaukaart te gebruiken ter ontspanning. Op deze manier kun je variëren van een Wehkamp Cadeaukaart tot een Dinercadeau of Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Denk je nu: eigenlijk wil ik deze cadeaukaarten allemaal kunnen aanbieden? Dan hebben we ok een oplossing, met de Keuze Cadeaukaart van Pimm laat je je collega’s zelf de gewenste cadeaukaart kiezen.

Groen op je werkplek doet echt iets. Er zijn veel positieve effecten van groen in huis of op de werkplek. De vijf grootste, wetenschappelijk bewezen voordelen van planten in de werkomgeving zijn: de verbetering van het concentratievermogen en geheugen, minder stress, minder ziekteverzuim, minder gevoelens van depressie en ook bloemen maken gelukkig. WIN-WIN dus, voor zowel de medewerker als voor de werkgever. Het cadeau doen van een mooie bos bloemen of leuke plant was altijd al leuk, maar levert daarnaast ook echt iets op.

Verzorg alle cadeaus en attenties efficiënt via de Pimm Cadeaushop. Regel je vaker cadeaus en attenties voor je collega’s, maar ben je veel onnodige moeite en kosten kwijt aan het regelen, zoeken, bestellen en afrekenen van deze cadeaus en attenties? Dan is de Pimm® cadeaushop, geheel op maat voor jouw organisatie, de oplossing. Je geeft een juiste invulling aan het attentiebeleid, met de correcte verwerking volgens de WKR. Je vermindert de facturen en declaraties. Maar bovenal, geef je je collega’s nog steeds de persoonlijke aandacht en waardering die ze verdienen.

Meer informatie? Vraag een demo aan.

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →