28
January
2019

Geef herinneringen cadeau met Milestone™

Je kunt nu herinneringen cadeau geven via de Pimm® cadeaushop! Milestone™ is een echt Nederlands merk dat helemaal draait om het vastleggen van herinneringen. En dan vooral die van baby's eerste jaar. Het assortiment van Milestone™, de Baby Cards en Baby Blocks, is nu verkrijgbaar via centraal inkoopplatform Pimm®.

Geef herinneringen cadeau met Milestone™
Herinneringen zijn het meest waardevolle dat we hebben. En toch is het tegenwoordig best lastig om ze goed vast te leggen omdat je zo ontzettend veel foto's maakt. Dat vond de bedenker van Milestone™, Gemma Broekhuis, ook. En daarom creëerde ze de allereerste set met kaarten, The Original Baby Cards, om bijzondere momenten beter vast te leggen. In de Pimm® cadeaushop heb je ruime keuze uit diverse fotokaartensets (speciale thema's, tweelingkaarten, kaarten voor peuters) en blokken, de Baby Blocks.

Een Nederlands merk
Kies je voor Milestone™, dan kies je voor een origineel Nederlands merk dat met liefde en aandacht wordt gemaakt en waarmee je ouders echt iets bijzonders kan bieden. Een cadeau dat door de jaren heen alleen maar waardevoller wordt, voor zowel voor ouders als baby.

milestone, baby cards, baby kaarten, baby, pimm, herinneringen, cadeau, baby blocks

Meer merken van Nederlandse bodem in de Pimm® cadeaushop
Niet al het moois komt van ver! In de Pimm® cadeaushop vind je een ruim assortiment echt Nederlandse merken. Denk bijvoorbeeld aan planten van Ogreen, chocolade van Tony's Chocolonely, vlaaien van Multivlaai en een ruime selectie bieren van Nederlandse bodem. Dat maakt de keuze om duurzaam en verantwoord in te kopen bij Nederlandse (MKB) bedrijven een stuk makkelijker, zonder dat elke leverancier apart gecontracteerd hoeft te worden. Zo blijft iets geven leuk.

Ook een geschenk van Milestone™ geven of een van onze andere Nederlandse merken? Check het assortiment in jouw Pimm® cadeaushop. Nog geen toegang tot de Pimm® cadeaushop en denk je dat het ook voor jouw organisatie de oplossing is voor je tail spend? Vraag een demo van Christiaan aan via christiaan@pimmsolutions.nl - hij laat je alle producten zien.

download hier een kant-en-klaar attentiebeleid template →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Van wie maak jij een blij ei?
Op 9 en 10 april is het Pasen!
lees verder    →
De kracht van een compliment
lees hier waarom oprechte waardering belangrijk is!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Pimm Solutions trekt investeerder Capital A aan voor volgende groeifase
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Wij hebben de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Top 5 attenties om de goede voornemens te stimuleren
bekijk hier de leukste cadeaus voor een kickstart van 2023
lees verder    →