8
November
2022

Eindejaarsgeschenk trends 2022

De dagen worden korter en het begint (eindelijk) iets kouder te worden buiten. Dat betekent maar 1 ding: de gezelligste tijd van het jaar komt eraan! Weet jij al waar je jouw collega’s mee gaat verrassen? Wij delen graag met jou de trends van 2022 en geven jou tips voor cadeau-inspiratie.

Laat medewerkers dit jaar zelf kiezen

Hoe meer collega's je hebt, hoe lastiger het is om een gepaste attentie uit te zoeken. Daar heeft Pimm dit jaar iets op bedacht. Eindejaarsgeschenken die het leven van de besteller én de ontvanger een stukje makkelijker en leuker maken!

Chocoladelettervoucher

Een standaard melkchocoladeletter S is verleden tijd. Zo wil Annelotte voor Sinterklaas graag een pure chocoladeletter ‘A’. En doneert Rolf zijn letter liever aan de Voedselbank. Je begrijpt dat als je meer dan honderd collega’s hebt, je niet met ieders wens rekening kan houden. Daarom heeft Pimm dit jaar de ‘Kies je chocoladeletter’ voucher in het leven geroepen. Puur, melk, wit, vegan, letter.... De ontvanger kiest zelf zijn/haar/hen eigen letter. Download hier de brochure.

Wijnvoucher

Een flesje wijn is nog altijd een populaire attentie voor de feestdagen. Logisch, het is lekker en gezellig. Alleen drinkt niet iedereen een zware rode wijn of een frisse witte wijn. Sommigen zijn meer fan van een bubbel en anderen drinken liever alcoholvrij. Om aan alle wensen te voldoen is de 'Kies je favoriete (premium) wijnvoucher' in het leven geroepen.  

Op maat gemaakte eindejaarsshop

Wil jij dit jaar écht uitpakken? Laat je collega's dan zelf een attentie uitkiezen in een op maat gemaakte eindejaarsshop. Jouw organisatie bepaalt zelf welke items in de shop komen. Duurzame geschenken, (non-)foodproducten, donatie-opties, alles kan en mag!

Bonustip: bekijk de lookbooks

Benieuwd wat je nog meer kan geven? Download het Sint Lookbook of het Feestdagen Lookbook met een greep uit ons assortiment. Waarmee je een collega, potentiële klant of relatie een brede glimlach bezorgt.

download het WKR stroomschema →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Top 5 attenties om de goede voornemens van jouw collega's te stimuleren
bekijk hier de leukste cadeaus voor een kickstart van 2023
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Om je een handje te helpen, hebben wij de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →
Op zoek naar een origineel Paasgeschenk?
bekijk hier onze top 5 paascadeaus
lees verder    →
Totale kosten versus de prijs
Hoe kun je als inkoper kosten reduceren?
lees verder    →
Jubileum of verjaardag vergeten?
Zo sta je stil bij elk bijzonder moment
lees verder    →