20
February
2019

Duurzaam geven met Pasen? Geen probleem!

Je zal het inmiddels wel gehoord, gezien of gevoeld hebben. De lente sijpelt langzaam binnen. De temperatuur stijgt en het is ineens minder vervelend om ’s ochtends naar kantoor te fietsen. Ook bij Pimm® zijn de lentekriebels aanwezig. Wat is terug te zien in de Pimm® cadeaushop, in de vorm van een uitgebreid paasassortiment. Met verschillende duurzamere opties, voor ook een duurzaam Pasen!

Ook zakelijk: een bewuste keuze
Want als we heel eerlijk zijn: wie wordt er niet blij van narcissen in de vrolijke geeltinten en de lekkerste chocolade in diverse vormen. Ook in het kader van het bijdragen aan een betere toekomst ben je in de Pimm® cadeaushop aan het juiste adres. Zo kies je bijvoorbeeld voor slaafvrije chocolade met Tony’s Chocolonely, in de vorm van een paasreep of paaseitjes. Waarbij je ook tijdens dit (zakelijke) geefmoment een bewuste keuze maakt.

Benieuwd wat je nog meer kan geven met Pasen? Hieronder vind je een greep uit het paasassortiment. Waarmee je een collega, potentiële klant of relatie een brede glimlach bezorgt.

Pasen, duurzaam, geschenken, zakelijk, paasgeschenk, paaseitjes

Hier blijft het natuurlijk niet bij. Vanaf 21 februari zullen alle producten in de shop te vinden zijn en kan je dus niet meer om alle paaseitjes, chocohaasjes, paasontbijtjes en paaspakketten heen 😉. Geheel in stijl ingepakt en veelal brievenbusgeschikt. Oftewel: hét moment om efficiënt je paasinkopen te doen.

De Pimm© cadeaushop
Ook op zoek naar diverse themacadeaus? Via de zakelijke cadeaushop van Pimm® vind je een ruim assortiment aan bloemen, cadeaubonnen, taarten en diverse cadeaus speciaal afgestemd op thema- en feestdagen. Heb je nog geen toegang tot de Pimm® cadeaushop, maar denk je dat het ook voor jouw organisatie een oplossing is voor de tail spend? Vraag hier een gratis online demo aan.

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →