20
February
2019

Duurzaam geven met Pasen? Geen probleem!

Je zal het inmiddels wel gehoord, gezien of gevoeld hebben. De lente sijpelt langzaam binnen. De temperatuur stijgt en het is ineens minder vervelend om ’s ochtends naar kantoor te fietsen. Ook bij Pimm® zijn de lentekriebels aanwezig. Wat is terug te zien in de Pimm® cadeaushop, in de vorm van een uitgebreid paasassortiment. Met verschillende duurzamere opties, voor ook een duurzaam Pasen!

Ook zakelijk: een bewuste keuze
Want als we heel eerlijk zijn: wie wordt er niet blij van narcissen in de vrolijke geeltinten en de lekkerste chocolade in diverse vormen. Ook in het kader van het bijdragen aan een betere toekomst ben je in de Pimm® cadeaushop aan het juiste adres. Zo kies je bijvoorbeeld voor slaafvrije chocolade met Tony’s Chocolonely, in de vorm van een paasreep of paaseitjes. Waarbij je ook tijdens dit (zakelijke) geefmoment een bewuste keuze maakt.

Benieuwd wat je nog meer kan geven met Pasen? Hieronder vind je een greep uit het paasassortiment. Waarmee je een collega, potentiële klant of relatie een brede glimlach bezorgt.

Pasen, duurzaam, geschenken, zakelijk, paasgeschenk, paaseitjes

Hier blijft het natuurlijk niet bij. Vanaf 21 februari zullen alle producten in de shop te vinden zijn en kan je dus niet meer om alle paaseitjes, chocohaasjes, paasontbijtjes en paaspakketten heen 😉. Geheel in stijl ingepakt en veelal brievenbusgeschikt. Oftewel: hét moment om efficiënt je paasinkopen te doen.

De Pimm© cadeaushop
Ook op zoek naar diverse themacadeaus? Via de zakelijke cadeaushop van Pimm® vind je een ruim assortiment aan bloemen, cadeaubonnen, taarten en diverse cadeaus speciaal afgestemd op thema- en feestdagen. Heb je nog geen toegang tot de Pimm® cadeaushop, maar denk je dat het ook voor jouw organisatie een oplossing is voor de tail spend? Vraag een online demo van Christiaan aan via christiaan@pimmsolutions.nl – hij laat je alle producten zien.

download het WKR stroomschema →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Top 5 attenties om de goede voornemens van jouw collega's te stimuleren
bekijk hier de leukste cadeaus voor een kickstart van 2023
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Om je een handje te helpen, hebben wij de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Eindejaarsgeschenk trends 2022
Medewerkers kiezen liever zelf een attentie
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →
Op zoek naar een origineel Paasgeschenk?
bekijk hier onze top 5 paascadeaus
lees verder    →
Totale kosten versus de prijs
Hoe kun je als inkoper kosten reduceren?
lees verder    →