13
April
2016

Zo maak je Secretaressedag onvergetelijk

Geen idee wat je zonder haar zou moeten… De secretaresse. Als zij er niet was, zou de telefoon non-stop rinkelen en de post zich blijven opstapelen. De tijd van de secretaresse die koffie haalt is allang voorbij, de nieuwe generatie influencers zorgen voor alles! Laat je waardering blijken met Pimm®’s vijf cadeautips voor Secretaressedag.

Ze is er ’s ochtends als eerste en zorgt ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Neemt alle telefoontjes aan, verzorgt de post. Zonder haar zou je mailbox uitpuilen en je agenda een onoverzichtelijke brei aan afspraken zijn. Zij zijn de oren en ogen van een bedrijf, zowel binnen met collega’s als buiten met relaties. En dat is zeker nog niet alles wat ze dagelijks allemaal voor elkaar krijgt. De secretaresse, wat zou je als organisatie zonder haar (of hem!) moeten? Precies. Laat je waardering extra blijken met een attent gebaar op Secretaressedag, dit jaar op donderdag 21 april. Of geef je collega’s een stiekeme hint, als je zelf zo’n girl boss secretaresse bent ;).

Met deze vijf cadeautips maak je Secretaressedag onvergetelijk

1. Een frisse bos met roze tulpen, voor het fijne lentegevoel.

2. Een taart, om te vieren dat ze er altijd is.

3. Met een chocoladereep van Tony’s Chocolonely kun je niet misgaan, want “chocolate doesn’t ask questions. Chocolate understands“. Om tussen telefoontjes door van te snoepen.

4. Een heerlijk wellness en/of beauty uitje, om even helemaal tot rust te komen en in de watten gelegd te worden. Wie wil dat nou niet?

5. Vergeet niet een vrolijk kaartje toe te voegen met een persoonlijk bedankje van alle collega’s. Dat maakt het helemaal af.

Leuk om te weten: voor het tweede jaar op rij is Pimm® Solutions sponsor van Manpower’s Secretaresse van het Jaar verkiezing.

Hoe ga jij Secretaressedag onvergetelijk maken?

download hier een kant-en-klaar attentiebeleid template →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Van wie maak jij een blij ei?
Op 9 en 10 april is het Pasen!
lees verder    →
De kracht van een compliment
lees hier waarom oprechte waardering belangrijk is!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Pimm Solutions trekt investeerder Capital A aan voor volgende groeifase
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Wij hebben de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Top 5 attenties om de goede voornemens te stimuleren
bekijk hier de leukste cadeaus voor een kickstart van 2023
lees verder    →