9
April
2020

[top 5] Attenties voor jouw  secretaresse

Notuleren, complexe managementstukken uitwerken, attenties regelen, online meetings plannen, agenda's beheren, organiseren van grote online evenementen. Wat doe je als secretaresse niet? Zonder haar (of hem!) zou alles in het honderd lopen.

Het is dan ook de hoogste tijd om jouw top secretaresse eens goed in het zonnetje te zetten. Aanstaande donderdag 15 april is het Nationale Secretaressedag, een mooi moment voor wat extra persoonlijke aandacht voor de alleskunner. Deze vijf cadeaus zal jouw secretaresse zeker kunnen waarderen. Alles is te bestellen in de slimme Pimm® cadeaushop.

1. Rituals geschenkset
Nu de sauna's in Nederland nog dicht zijn, moeten we thuis maar een extra verwenmomentje creëren. Een heerlijk Rituals geschenkpakket kan daar goed bij helpen! In de Pimm® cadeaushop vind je verschillende varianten. Maak het extra persoonlijk door te kiezen voor de favoriete geur van jouw secretaresse. Pimm®’s favoriet is de Rituals of Hammam collectie. Voor een grondige zuivering van zowel lichaam als geest. Pure ontspanning in een prachtige luxe geschenkdoos.

2. Bos bloemen
Bloemen houden van mensen, en andersom geldt precies hetzelfde. Kies een boeket in haar (of zijn) favoriete kleuren en/of bloemen, en je hebt een geschenk waar de secretaresse geen nee tegen kan zeggen. Via de Pimm® cadeaushop ook te bestellen in een brievenbuspakketje, handig voor als je collega regelmatig de deur uit gaat voor een middagwandeling.

3. Zoete verrassing
Chocolade doet het altijd goed! Helemaal als het van een organisatie komt als Tony's Chocolonely, die zich inzet voor slaafvrije chocolade. Met een proeverijtje van verschillende smaken zit je zeker weten goed!

4. Een belevenisbon voor een uitje
Nog heel even en we mogen de terrassen weer op of het theater bezoeken! Een bon voor een belevenis is dan de ideale keuze. Zo is een dinerbon een fantastisch excuus om eens bij te praten met een vriendin onder het genot van een lekker hapje.

5. Pathé brievenbuspakket
Ga voor het echte bioscoopgevoel bij jouw collega thuis! De beste films uit de bioscoop kijk je nu via Pathé Thuis. Maak in een handomdraai popcorn in een echte popcornbeker. Geen idee of je collega liever zoet of zout eet? Gelukkig zitten beide smaken in het brievenbusdoosje. Gaan de bioscopen weer open? Nog beter! Dan besteedt jouw collega de bon gewoon bij een Pathé bioscoop in de buurt.


Bonustip

Wat maakt de attentie voor jouw secretaresse echt af? Juist, een persoonlijk kaartje! Door een persoonlijk berichtje toe te voegen, zorg je ervoor dat jouw attentie betekenis krijgt. Bij Pimm® denken we graag met je mee om je attentie zo persoonlijk mogelijk te maken.

Ben je geen klant van Pimm, maar benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende demo aan en Chris kijkt samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen!

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Van wie maak jij een blij ei?
Op 9 en 10 april is het Pasen!
lees verder    →
De kracht van een compliment
lees hier waarom oprechte waardering belangrijk is!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Pimm Solutions trekt investeerder Capital A aan voor volgende groeifase
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Wij hebben de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Top 5 attenties om de goede voornemens te stimuleren
bekijk hier de leukste cadeaus voor een kickstart van 2023
lees verder    →