13
October
2020

Alternatieve Sintviering op werk‍ (3 tips)

Ga voor de ultieme Sintbeleving!

Zijn jouw collega’s zoet geweest? Verdienen zij na deze hectische tijd een cadeautje van de Sint?

Hoe je het ook wendt of keert, de sinterklaasviering op kantoor gaat anders worden dan voorgaande jaren. Sint komt in veel gevallen niet naar kantoor, maar zal extra pieten inzetten om de cadeautjes bij collega´s thuis te bezorgen. Wil jij dat jouw collega’s in het zonnetje worden gezet door de Sint? Met de volgende tips en tricks zorg jij voor een onvergetelijke Sinterklaasbeleving!

Tip 1: Stuur cadeautje op naar collega’s thuis

Wist je dat Sinterklaas op 14 november extra veel pieten uit Spanje meeneemt? De cadeautjes en lekkernijen die het afgelopen jaar op kantoor werden gebracht, zullen dit jaar in veel gevallen bij de collega’s thuisbezorgd worden. Verras je collega´s en bestel de (brievenbus)cadeautjes voor het gemak online. Iets lekkers mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Extra tip: kies bijvoorbeeld voor een brievenbuspakketje met pepernoten, duurzame chocolade in de kleuren van jouw bedrijf en een kaartje van de Sint! Check voor meer inspiratie voor de lekkerste en leukste Sintattenties het Lookbook van de Sint.

Tip 2: Persoonlijk gedicht van Sinterklaas

Wat hoort er bij een cadeautje? Precies, een bericht van de Sint! Niks is zo leuk als een persoonlijk gedicht van Sinterklaas. Waarover ga je schrijven? Een ding is zeker: er is in een relatief korte tijd veel veranderd. Hoogtijd dat Sint laat weten hoe hij terugkijkt op deze tijd. Wat ging er goed? Wat kan er beter? Wat waardeert Sint aan zijn collega’s? En hoe ziet hij de toekomst van het bedrijf?

Probeer de Sint-zat-te-denken-wat-hij-dit-jaar-zal-schenken-gedicht eruit te houden. Er is vast wel een dichtpiet binnen je team die dit kan oppakken!

Tip 3: Online Sintborrel

Online meeten via Teams, Zoom of Skype zijn we inmiddels gewend. Ook voor een Sintborrel bieden deze tools een uitstekende oplossing, met als hoogtepunt natuurlijk: de Sint! Welke collega krijg je zo gek om zich in het rode pak te hijsen?

Lootjes trekken, dobbelen, sinterklaas roast, gedichten voorlezen, alles kan online! Zorg alleen dat je op tijd een datum prikt en een save the date verstuurd!

Extra tip: pepernoten en chocoladeletters mogen natuurlijk niet ontbreken. Laat deze vooraf bij je collega’s thuis bezorgen!

Bonus tip: Regel de Sintattenties via één centraal inkoopplatform

We horen je al denken: “Wat een werk: een cadeautje voor al je collega’s regelen inclusief gedicht in de drukste maand van het jaar?!” En dan beginnen we nog niet eens over de facturering- en declaratieprocessen en de tijd die hieraan verloren gaat.


Gelukkig heeft Pimm® een fijne oplossing, zodat cadeautjes geven leuk blijft voor zowel de gever als ontvanger. Als je via de Pimm® cadeaushop Sintattenties koopt, is het enige wat jij moet doen: het juiste cadeautje aanwijzen in de shop en de perfecte dichtpiet binnen je team aan het werk zetten.

Onze pieten regelen de rest! Denk aan: inpakken van de cadeautjes, verzamelen van de lekkerste pepernoten, opmaken van het gedicht, creëren van één overzichtelijk factuur en bezorgen in de juiste schoorsteen of brievenbus. Jij blij, collega’s blij, wij blij!

Enthousiast geworden?

Vraag een vrijblijvende demo aan dan zullen onze pieten vertellen wat ze voor jou in petto hebben!

Ben je al klant bij Pimm®?

Heb je advies nodig voor de ultieme Sintbeleving of heb je verzoeken die (nog) niet in de shop staan? Bel of mail onze supportpieten gerust, dat vinden ze leuk!

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →