20
November
2016

5 leukste kerstcadeaus voor collega’s en relaties

Dat het leuk is om iets extra’s te geven – en te krijgen – met de feestdagen staat vast. Toch komt elk jaar dezelfde vraag weer terug: wat geven we onze collega’s en relaties precies? Wordt het een kerstpakket, een cadeaubon of iets lekkers? Hetzelfde kerstcadeau als vorig jaar, of iets anders? Zoek niet langer! Wij zetten de 5 leukste kerstcadeaus voor collega’s en relaties voor je op een rijtje. Wees gerust, hiermee kun je echt thui-, uh, op kantoor komen. En vergeet vooral onze bonustip niet. Die maakt je kerstcadeau echt af.

De 5 leukste kerstcadeaus voor collega’s en relaties:

1. GiftForYou’s Ultimate Choice belevenisbon
Wat blijkt? Ervaringen maken gelukkiger dan bezittingen. Dat wisten wij natuurlijk al lang… Daarom zijn de belevenisbonnen van GiftForYou ook zo leuk om te geven, en de Ultimate Choice al helemaal. Daarmee heeft de ontvanger vrije keuze uit alle belevenissen van GiftForYou. Voor iedereen hetzelfde, en toch heel persoonlijk!

2. Ècht goede wijn
De meeste mensen houden wel van een wijntje. Echt goede wijn kopen de meesten echter niet zo snel voor zichzelf, maar is wel heerlijk om te krijgen. We hebben enkele kwaliteitswijnen voor je geselecteerd die exclusief tijdens de kerstperiode verkrijgbaar zijn.

3. Een luxe kerststol
Een klassieker, zeker. Toegegeven, een beetje standaard ook wel. Maar dat geeft niet. Want de kerststol is nu eenmaal erg lekker. De kerststollen, kerstkransen en kerststaven in de Pimmkadoshop zijn gemaakt met roomboter of gevuld met echte amandelspijs, mmm. Dan beloven wij dat we ze niet opeten voordat ze inclusief geschenkdoos bij jou op kantoor worden afgeleverd.

4. Een wellness cadeau
Aan het einde van het jaar kan iedereen wel wat extra ontspanning gebruiken. De decembermaand is toch vaak de drukste van het jaar, zowel zakelijk als persoonlijk! Denk bijv. aan een wellness giftcard van Bongo of GiftForYou of een lichaamsverzorgingspakket van Rituals.

5. Een proeverij van dranken, thee of superfoods
Op een bijzondere manier proosten op de behaalde resultaten van het afgelopen jaar? In plaats van een fles wijn kun je ook kiezen voor een proeverij van bijvoorbeeld verschillende soorten kwaliteitswhiskey of -cognac. Of misschien heb je als organisatie als doelstelling voor het nieuwe jaar om met zijn allen fitter te worden. Dan is een proeverij van thee of superfoods een mooi gebaar om te geven!

Bonustip!
Wat maakt een kerstcadeau voor collega’s en relaties echt af? Een persoonlijke noot van de organisatie, natuurlijk. Door een brief of kerstkaart met een persoonlijk bericht toe te voegen, zorg je ervoor dat je kerstgeschenk betekenis krijgt. Een stukje waardering voor de inzet van het afgelopen jaar, wat er tot nu toe bereikt is, de motivatie om samen verder te werken aan de doelstellingen voor het nieuwe jaar, bijvoorbeeld. Bij Pimm® denken we graag met je mee om je kerstcadeau zo persoonlijk mogelijk te maken.

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →