6
September
2021

5 Duurzame cadeautips

In Nederland zijn we steeds bewuster met het milieu bezig. Zo eten we minder vlees, kopen we vaker tweedehandskleding en kiezen we steeds meer voor biologische producten. Maar staan we hier ook bij stil tijdens het kiezen van een zakelijk cadeautje?

Wij geven jou 5 leuke en duurzame (zakelijke) cadeautips!

1. Correctbook

een notitieblok dat oneindig lang meegaat

Vink jij tijdens werk het liefst to-do lijstjes af met pen en papier? Je bent vast niet de enige, maar duurzaam is het niet. Gelukkig is er een papierloos alternatief: Correctbook. Dit is een uitwisbare notitieboek dat oneindig lang meegaat.

Wist je dat je met de aankoop van elk Correctbook tegelijkertijd één kind in een ontwikkelingsland voorziet van uitwisbare schrijfmateriaal? Superinitiatief, als je het ons vraagt!

2. Geef een (wens)boompje

hebben jouw collega's groene vingers?

Een origineel en duurzaam cadeau: geef een boompje. Van geboorteboompjes tot wensboompjes en van geluksboompjes tot huwelijksboompjes. Voor elke gelegenheid is er wel een boompje met eigen betekenis. Je geeft iets blijvends en bovendien maak je de wereld natuurlijk een stukje groener.

In het assortiment van Pimm vind je verschillende wensboompjes, maar ook zaadjes om zelf te planten. Dus laat die groene vingers maar wapperen!

3. (H)eerlijk borrelpakket

lekker en ook nog een duurzaam!

We doen het met z´n allen maar al te graag: borrelen. Een duurzame borrelbox kan dan ook niet uitblijven. Deze borrelbox is gevuld met allerlei duurzame en eerlijke producten. Deze (h)eerlijke producten zijn plasticvrij, vegan, diervriendelijk, zero waste en natuurlijk superlekker!

Zelf een duurzame borrelbox samenstellen of deze voorzien van een persoonlijke touch? Neem hier contact op met onze toppers Stanzi of Yael. Dan kijken zij mee naar de beste mogelijkheden voor jouw wensen.

4. Digitale keuze cadeaukaart

attentie die altijd in de smaak valt!  

Wil jij zeker weten dat de ontvanger blij is met jouw cadeau? Dan is een keuze cadeaukaart het ultieme cadeau. De ontvanger kiest zelf waarvoor hij/zij een bon wilt ontvangen, en dat alles helemaal digitaal. Duurzamer kan niet!

5. The Gift Label

Vegan producten met unieke boodschap

Geef jouw collega's eens een WARM HUG of vertel ze YOU ROCK met deze vrolijke en duurzame producten. De flessen van The Gift Label zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de inhoud bevat geen sulfaten of kleurstoffen. Helemaal vegan dus!

Wist jij dat al deze zakelijke attenties CO2-neutraal worden bezorgd?

Wil jij jouw collega’s op een leuke en duurzame manier verassen? Kijk dan snel in jullie shop. Nog geen klant en toch bestellen? Bekijk het volledige duurzame assortiment.

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →