13
August
2018

5 cadeautips voor een bedrijfsjubileum

Een bedrijfsjubileum, in welke vorm of aantal jaar dan ook, is een gelegenheid die gevierd mag worden! Stiekem neemt het plannen, het in de gaten houden of niemand wordt vergeten en het vinden van een passende attentie best veel tijd in beslag. Zo ben je al snel een half uur verder voordat de wensen van de jubilaris op nonchalante wijze zijn gepeild. En dan zijn de bloemen en de taart nog niet eens besteld. Daarom hebben we in deze blog leuke cadeautips voor dit feestelijke moment verzameld – scheelt jou weer waardevolle zoektijd! Maar eerst geven we je een extra tip, want het kan nóg slimmer.

Tijd over voor andere zaken
Binnen elke organisatie wordt er wel op een bepaalde manier aandacht gegeven aan bijzondere momenten. Als jij degene bent die zo’n moment mag vormgeven, dan weet je dat er best wel wat tijd in kan gaan zitten, van cadeau uitkiezen tot goedkeuring vragen voor het budget. De Pimm® cadeaushop neemt een deel van jouw werk uit handen door het centraliseren van de inkoop van zakelijke geschenken. Dit betekent dat je alsnog de keuze hebt uit een breed assortiment van duizenden leveranciers, maar dan bereikbaar via één webshop met een centrale klantenservice en handige goedkeuringsflow. Zo bestel je in de zakelijke webshop van Pimm® in een paar klikken een passende attentie voor de jubilaris. Ook kun je kiezen voor met zorg samengestelde jubilea pakketten, voor verschillende jaren in dienst en typen collega’s.

Het kan nog slimmer
Liever alle jubilea zoveel mogelijk automatiseren, zodat niks en niemand wordt vergeten? Ook dit is mogelijk. Het enige wat je hier zelf voor hoeft te doen is het kiezen van de attentie en het aanleveren van een lijst met jubilarissen. Pimm® regelt de rest. Van het versturen van de attentie (fysiek of digitaal) tot het creëren van een overzicht van alle bestellingen, verzameld in één maandfactuur. Benieuwd hoe Pimm® andere organisaties hiermee helpt, waaronder Manpower? Lees dan ook eens dit artikel: Regel verjaardagen van het personeel slimmer met Pimm® >

Het regelen van een bedrijfsjubileum hoeft dus niet veel tijd te kosten, maar kan op een efficiënte manier tot in de puntjes worden geregeld. Met een blijk van waardering, waar iedereen blij van wordt! Zo heb jij weer tijd over voor andere zaken.

Alvast inspiratie opdoen voor een aanstaand jubileum? Hieronder helpen we je een handje bij het vinden van een passende attentie. Al deze attenties vind je in de Pimm® cadeaushop.

Een paar cadeautips op een rijtje:

(combineren mag!)

1. Bijenkorf cadeaubon – De jubilaris zelf een luxe geschenk laten kiezen, persoonlijker kan het haast niet.
2. Cijfertaart – Leuk, maar vooral erg lekker om te trakteren op kantoor!
3. Samsonite koffer – Voor een welverdiende vakantie voor de jubilaris.
4. Moët & Chandon Geschenkset – Proost, op nog vele jaren!
5. Pimm® bloemen, vers van de kweker – Want een bloemetje doet meer dan je denkt…

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe de zakelijke webshop van Pimm® ingezet kan worden binnen jouw organisatie en kan zorgen voor een hoop tijdwinst als het gaat om het bestellen van attenties? Neem dan gerust eens contact op met Christiaan via christiaan@pimmsolutions.nl. Hij beantwoordt graag al je vragen.

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij: Treatments® 🧼
lees verder    →
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →