11
November
2019

3 slimste tips voor Sinterklaas op kantoor

Samen met je collega’s cadeautjes uitpakken met een persoonlijk Sinterklaasgedicht, een overheerlijke roomboter amandelstaaf na de lunch, zakjes pepernoten en chocoladeletters bij het koffiezetapparaat. Hartstikke leuk, Sinterklaas op kantoor vieren! Komt Sinterklaas dit jaar ook bij jou langs op werkvloer, maar heeft hij nog wat inspiratie nodig? Wij hebben de 3 leukste en slimste tips voor het vieren van Sinterklaas op kantoor op een rijtje gezet.

1. Bureaucadeautjes
Het heerlijk avondje, 5 december, vindt dit jaar plaats op een donderdag. Oftewel, op deze dag mogen we gewoon werken. Hoe leuk is het dan om als werknemer op deze speciale decemberochtend verrast te worden met een Sinterklaascadeau op je bureau? Van een chocoladeletter tot een Bijenkorf cadeaubon, je kunt het zo gek maken als je wilt. Nog leuker wordt het met een gedicht erbij.

Maar we horen je denken: “Voor de hele zaak een cadeautje én gedicht regelen?! Wat een werk.” Het fijne is, als je het regelt via Pimm is het enige wat jij hoeft te doen de gedichttekst schrijven, het cadeautje uitzoeken en op 5 december een rondje doen langs alle bureaus. Van het inpakken van de cadeautjes en het bakken van de kruidnoten tot het opmaken en bezorgen van het gedicht regelen onze Hulppieten voor je. En onze Digipiet kan zelfs zorgen voor een digitaal cadeautje in de mailbox. Je collega’s zullen de moeite zeker waarderen.

2. Nodig Sinterklaas uit op kantoor
Je kunt Sinterklaas op kantoor ook op kleinere schaal vieren, met bijvoorbeeld alleen je eigen afdeling. Leuk is het dan om voor iedereen een cadeautje met een echt persoonlijk gedicht te regelen. En wil je dat Sinterklaas de cadeautjes zelf uitdeelt? Dan kun je een Hulpsint inhuren. Wees er wel op tijd bij, de Sint zit in de maand november en december al snel volgeboekt! Net te laat? Je kunt misschien die ene joviale collega zo gek krijgen dat hij dat rode pak en baard aantrekt… Zeker weten dat hij je collega’s beter kent dan een ingehuurde Sint en het levert in ieder geval leuke verhalen voor volgend jaar op!

3. Regel de cadeaus en lekkernijen bij één centraal inkoopplatform
Kruidnoten van de supermarkt, banketstaven van de lokale bakker, chocoladeletters van die ene goede chocolatier aan de andere kant van Nederland en cadeaubonnen van de winkelier in de stad. Ongemerkt lopen de kosten hiervoor snel op, zeker voor grote organisaties. Niet alleen de aanschafkosten van al dat lekkers en leuks zelf, maar vooral de tijd ie gemoeid gaat met het organiseren en heen-en-weer reizen tussen de verschillende locaties. Hebben we het nog niet eens over de administratie van al die facturen en declaraties. Dit alles kost werkgevers en afdelingen veel tijd en geld.

Terwijl het veel efficiënter kan met Pimm®’s online platform, de Pimm® cadeaushop. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de viering van Sinterklaas op kantoor. We zorgen bovendien voor één overzichtelijke verzamelfactuur per maand. Organisaties als de Belastingdienst, VodafoneZiggo, Dura Vermeer en Eneco gingen je al voor. Meer informatie of een demo aanvragen? Neem contact op met Christiaan, onze Salespiet via christiaan@pimmsolutions.nl. Of vraag hier direct een vrijblijvende demo aan.

Al klant bij Pimm® en advies nodig voor de Sinterklaasviering? Neem gerust contact op met onze Hulppieten via support@pimmsolutions.nl of 010 310 11 99. Ook voor speciale verzoeken buiten de Pimm® cadeaushop om zijn we er voor je.

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →