Laat je P2P-systeem nog beter voor je werken

In één klap je tail spend voor lunches, bloemen, cadeaubonnen en alle geschenken opgelost. Met de e-catalogus van Pimm® heb je via een OCI koppeling aan jouw P2P-systeem toegang tot de producten van meer dan 5.000 leveranciers. Hierdoor kun je direct een flinke kostenreductie realiseren op je non product related spend.

Stand-alone cadeaushop

Maak je geen gebruik van een inkoopsysteem?Laat medewerkers bestellen in jouw eigen afgeschermde stand-alone cadeaushop met je eigen features en assortiment.

meer over de shop →
interview
Tail spend: 'op de kleintjes letten' gaat niet altijd vanzelf
Alef Burghouts
Value Solutions Consultant, Coupa Software
lees verder    →
interview
Orderproces genegeerd in digitalisering administratie
Tim Schaefers
Algemeen Directeur, Esize
lees verder    →

Leveranciersreductie met één e-catalogus

De tail end spend voor lunches, bloemen, boeken en geschenken kun je direct managen met Pimm®. Dat betekent minder leveranciers, minder facturen en minder declaraties. Hierdoor realiseer je een flinke kostenreductie.

De cadeaushop van Pimm® kan met een OCI-koppeling in jouw P2P- of ERP-systeem worden geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk om vanuit jouw eigen P2P-systeem een round trip te maken door ons totale aanbod.

Heeft jouw bedrijf een nieuw P2P-pakket geïmplementeerd? Of sta je op het punt dit te doen? Dan zal je met betrekking tot leveranciersmanagement verschillende e-catalogi gaan aansluiten. Wij hebben veel ervaring met OCI integraties en doen dit ook graag. SAP SRM, Oracle, E-Size, Basware en Proquro zijn voor ons daily business.

extra P2P features

Jouw inkoopsysteem heeft diverse handige features, zoals een goedkeuringsflow, autorisatielevels, vooraf ingestelde afleveradressen en kostenplaatsen.

Pimm® heeft daarnaast ook enkele handige extra’s ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld een WKR rapportage tool en het toevoegen van externe afleveradressen en e-facturatie.

Hiermee ben je van alle losse facturen en declaraties verlost. Medewerkers hoeven niets meer voor te schieten en maverick buying wordt dusdanig gereduceerd dat je voor je een groot deel van de tail spend maar één aanspreekpunt overhoudt.

Dit zeggen zij

Lees wat anderen zeggen over Pimm® en OCI koppelingen
"Door digitalisering van het spend management (order to pay) worden ook andere digitale inkoopsystemen makkelijker in het gebruik. Bijv. het bundelen van tail spend leveranciers in een digitale dienst, waarmee de hele factuurstroom van al die kleinere leveranciers bij elkaar komt. E-facturen zijn ook mogelijk. Zo wordt het proces nog efficiënter. Pimm® in combinatie met Proactis kunnen je hierbij helpen."
No items found.

Wij werken onder meer met deze systemen

Mijn systeem staat er niet tussen, wat nu?

Staat jouw inkoopsysteem er niet tussen? Geen enkel probleem. Met ons eigen development team realiseren we eenvoudig een OCI punch-out met jouw systeem.

Mijn systeem staat er niet tussen, wat nu?

Staat jouw inkoopsysteem er niet tussen? Geen enkel probleem. Met ons eigen development team realiseren we eenvoudig een OCI punch-out met jouw systeem.