Laat je P2P-systeem nog beter voor je werken

In één klap je tail spend voor lunches, bloemen, cadeaubonnen en alle geschenken opgelost. Met de e-catalogus van Pimm® heb je via een OCI koppeling aan jouw P2P-systeem toegang tot de producten van meer dan 5.000 leveranciers. Hierdoor kun je direct een flinke kostenreductie realiseren op je non product related spend.

Gebruik je geen inkoopsysteem?

Laat dan je medewerkers in je eigen afgeschermde stand-alone cadeaushop met je eigen features en assortiment bestellen. Ben je de enige besteller? Bestel dan met een zakelijk account direct in de Pimm® cadeaushop.

meer over de shop →
interview
Tail spend: 'Op de kleintjes letten' gaat niet altijd vanzelf
Alef Burghouts
Value Solutions Consultant, Coupa Software
lees verder    →
interview
Orderproces genegeerd in digitalisering administratie
Tim Schaefers
Algemeen Directeur, Esize
lees verder    →

e-catalogus

Leveranciersreductie met één e-catalogus

De tail end spend voor lunches, bloemen, boeken en geschenken kun je direct managen met Pimm®, waardoor je een flinke kostenreductie kunt realiseren. Je hebt immers te maken met minder leveranciers, minder facturen en minder declaraties.
De e-catalogus Pimm® kan met een OCI-koppeling in jouw P2P- of ERP-systeem worden geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk om vanuit jouw eigen P2P-systeem een round trip te maken door ons totale aanbod.
Indien jouw bedrijf een nieuw P2P-pakket heeft geïmplementeerd of wanneer je op het punt staat dit te doen, dan zul je met betrekking tot leveranciersmanagement verschillende e-catalogi gaan aansluiten. Wij hebben veel ervaring met OCI integraties en doen dit ook graag. Bijvoorbeeld SAP SRM, Oracle, E-Size, Basware en Proquro zijn voor ons daily business.

extra P2P features

Jouw inkoopsysteem heeft diverse handige features, zoals een goedkeuringsflow, autorisatielevels, vooraf ingestelde afleveradressen en kostenplaatsen.

Pimm® heeft daarnaast ook enkele handige extra’s ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld een WKR rapportage tool en het toevoegen van externe afleveradressen en e-facturatie.

Hiermee ben je van alle losse facturen en declaraties verlost. Medewerkers hoeven niets meer voor te schieten en maverick buying wordt dusdanig gereduceerd dat je voor je een groot deel van de tail spend maar één aanspreekpunt overhoudt.

Dit zeggen zij

Lees wat anderen zeggen over Pimm® en OCI koppelingen
"Door digitalisering van het spend management (order to pay) worden ook andere digitale inkoopsystemen makkelijker in het gebruik. Bijv. het bundelen van tail spend leveranciers in een digitale dienst, waarmee de hele factuurstroom van al die kleinere leveranciers bij elkaar komt. E-facturen zijn ook mogelijk. Zo wordt het proces nog efficiënter. Pimm® in combinatie met Proactis kunnen je hierbij helpen."
No items found.

Wij werken onder meer met deze systemen

Mijn systeem staat er niet tussen, wat nu?

Staat jouw inkoopsysteem er niet tussen? Geen enkel probleem. Met ons eigen development team realiseren we eenvoudig een OCI punch-out met jouw systeem.

Mijn systeem staat er niet tussen, wat nu?

Staat jouw inkoopsysteem er niet tussen? Geen enkel probleem. Met ons eigen development team realiseren we eenvoudig een OCI punch-out met jouw systeem.