Jij de volle aandacht
voor je ambacht,
wij de kennis van IT

(Blijf) geschenken leveren aan grote organisaties met Pimm®, zonder digitaal gedoe

Weten hoe het werkt?

neem contact op    →
interview
Hoe koppel je het MKB aan de multinational zonder gedoe?
Mark Scholten
Baaz Magazine
lees verder    →

shop

Geen gedoe met complexe
digitale processen
Alle orders via één kanaal

Pimm® is een webshop in zakelijke geschenken voor bedrijven als KPN, PostNL, Belastingdienst, Nationale Nederlanden en de Volksbank. Om te zorgen dat de administratiekosten laag blijven, zijn zij genoodzaakt om met zo min mogelijk leveranciers te werken. Ook digitaliseren zij hun processen steeds meer. Wij zien dat het MKB op deze manier vaak uitgesloten wordt van contracten. Door je aan te sluiten op de Pimm® cadeaushop kun je (blijven) leveren aan grote bedrijven, zonder digitaal gedoe en contractmanagement.

Jouw producten in de zakelijke
webshop van Pimm®

Neem een kijkje in de webshop
bekijk de shop   →
aansluiten   →

aansluiten

Ben je bloemist, bakker of lever je andere soorten geschenken en wil je (blijven) leveren aan grote organisaties? Pimm® biedt jou een platform voor je zaak, zonder digitaal gedoe en ingewikkeld contractmanagement.

We zijn altijd op zoek naar bloemisten, banketbakkers of cadeaumerken om toe te voegen aan ons netwerk!

Ben je bloemist en werk je samen met Euroflorist? Dan ben je automatisch al op ons netwerk aangesloten! 

Zit je niet bij een netwerk of zit je bij een ander netwerk? Dan ben je uiteraard van harte welkom om óók met ons samen te werken. Vul je gegevens in via de button!

Zij zijn al aangesloten op het Pimm® netwerk

Deze leveranciers gingen je voor
“Pimm heeft een unieke manier gevonden om de consument te bereiken. Als merk word je goed vertegenwoordigt, waarbij ook de communicatie eromheen netjes wordt verzorgd. Het is een laagdrempelig team waarmee je makkelijk contact maakt.”
“De samenwerking met Pimm® heeft ervoor gezorgd dat wij onverwacht extra klandizie voortbrengen. Daarnaast is een administratief voordeel dat Pimm® alle facturatie richting de klant verzorgt en wij gegarandeerd binnen een afzienbare tijd de facturen betaald krijgen.”
“In Pimm® heb ik een betrouwbare en eerlijke samenwerking gevonden. De opdrachten die ik krijg zijn duidelijk en regelmatig. Waar ik bij eerdere samenwerkingen niet wist of mijn boeketten wel werden verkocht, heb ik bij de opdrachten van Pimm® zekerheid. Dit is heel fijn!”

grote afnemers

Pimm® levert geschenken aan grote organisaties
Sluit je aan op het Pimm® platform en lever ook aan grote bedrijven. We zijn altijd op zoek naar bloemisten, banketbakkers of cadeaumerken om toe te voegen aan ons netwerk.

Weten of jouw producten aansluiten op ons assortiment?

Check onze Instagram pagina voor een greep uit ons assortiment zakelijke cadeautips
volg ons  →

snelle betaling

Grote bedrijven werken met lange betalingstermijnen. Dat is voor jou niet haalbaar – jij hebt immers ook rekeningen te betalen. Bij Pimm® verkorten we die betaaltermijn zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.