Weer grip op je
tail spend met Pimm®

Eenvoudig toegang tot bijna 5.000 lokale & centrale leveranciers van geschenken vanuit één webshop of e-catalogus. Zodat jij je TCO optimaal kan verlagen.

Ook je tail spend op orde?

vraag een demo aan →
interview
Hoe krijg je iedereen mee in tijden van verandering? (deel 2)
Bas Wouters
Cialdini Method Certified Trainer
lees verder    →
interview
Hoe zorg je voor compliancy bij inkoopprocessen?
Ewald Schaap
P2P Consultant, Ewald Schaap Consulting
lees verder    →

shop

Gebruikersgemak =
optimale TCO verlaging

Een cadeautje is in een paar klikken geregeld. Kostenplaatsen, automatische facturatie en rapportages zorgen voor een correcte administratie. Blije gebruikers + blije financiële afdeling = succes.

Met de Pimm® cadeaushop verlaag je de TCO voor geschenken
bekijk de functionaliteiten   →

Zij werken al met de tail spend oplossing van Pimm®

Lees wat anderen zeggen over de Pimm® cadeaushop
"Door digitalisering van het spend management (order to pay) worden ook andere digitale inkoopsystemen makkelijker in het gebruik. Bijv. het bundelen van tail spend leveranciers in een digitale dienst, waarmee de hele factuurstroom van al die kleinere leveranciers bij elkaar komt. E-facturen zijn ook mogelijk. Zo wordt het proces nog efficiënter. Pimm® in combinatie met Proactis kunnen je hierbij helpen."
“De breedte van het assortiment, het aanbod van diverse leveranciers, de keuze uit duurzame artikelen en natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid van de cadeaushop zijn de voornaamste redenen dat wij samenwerken met Pimm®. Met alle innovaties en vernieuwingen, is er zeker uitgekomen wat ik ervan verwachtte!”
“Het gebruik van Pimm® zorgt ervoor dat niet iedereen voor elk wissewasje een declaratie hoeft in te dienen. Het proces is hierdoor vereenvoudigd, wat zorgt voor aanzienlijk minder handelingen en facturen. Dat resulteert in pure tijdswinst!”

oci koppelingen

Werk je met een inkoopsysteem? Pimm® heeft veel ervaring met integraties van de e-catalogus in diverse P2P-pakketten.

meer over oci koppelingen    →

direct op rekening

Met een maandfactuur of e-invoicing

Dag, administratieve rompslomp voor kleine leveranciers. Dankzij ons facturatieproces heb jij straks alle administratieve zaken op orde.
meer over de voordelen →

toegang tot duizenden
leveranciers

Pimm® neemt het contractmanagement van duizenden kleine leveranciers op zich. Zo heb je toegang tot een compleet assortiment geschenken, zonder gedoe. Dat is slim leveranciersmanagement.
lees meer →

tenders

Regelmatig werken wij mee aan tenders en publieke aanbestedingen. Ben je bezig met een marktconsultatie voor een toekomstige tender? Neem gerust contact met ons op.
contact   →

Deze zijn ons al gegund:

volg ons op
LinkedIn

voor het laatste nieuws en expert gastblogs
@Pimm® Solutions