10
December
2019

De maand december ook op kantoor een feestje? Je doet het zo!

December. Niet alleen thuis, maar ook op kantoor is het de feestelijkste maand van het jaar! Helaas is het vaak ook de maand waarin het allemaal even te druk kan worden. Naast de gewone werkzaamheden en het uitwerken van de plannen voor het nieuwe jaar, zijn er diverse losse eindjes die dit jaar écht nog even opgepakt moeten worden.  

Met deze tips zijn ook de zakelijke feestdagen voor jou en je collega’s een feestje en ga je spetterend maar vooral efficiënt het nieuwe jaar in.  

1.  Motiveer je werknemers met iets anders dan een traditioneel kerstpakket

Dat het leuk is om iets extra’s te geven - en te krijgen - met de feestdagen staat vast. Toch komt elk jaar dezelfde vraag terug: wat gevenwe onze collega’s en relaties precies als kerstcadeau? Het merendeel van de feestdagengeschenken is nog altijd erg traditioneel, maar je ziet hier langzaam verandering in komen. Als bedrijf kun je je namelijk echt onderscheiden naar je werknemers, klanten of relaties, wanneer je net even wat anders geeft met kerst! Inspiratie nodig?

Hier vind je de leukste kerstcadeaus voor medewerkers en relaties >

2. Zorg voor een persoonlijke touch

Wat maakt een kerstcadeau voor collega’s en relaties echt af? Een persoonlijke noot van de organisatie, natuurlijk. Door een brief of kerstkaart met een persoonlijk bericht toe te voegen, zorg je ervoor dat je kerstgeschenk betekenis krijgt. Een stukje waardering voor de inzet van het afgelopen jaar, wat er tot nu toe bereikt is, de motivatie om samen verder te werken aan de doelstellingen voor het nieuwe jaar, bijvoorbeeld.

3. Organiseer een spetterende nieuwjaarsborrel

Enthousiast het nieuwe jaar in, met alle neuzen dezelfde kant op. Hoe je dit doet? Een nieuwjaarsborrel met het hele bedrijf is een hele goede start. Deze borrel kan een goede combinatie zijn van een terugblik op het succes van afgelopen jaar, de presentatie van de plannen van het nieuwe jaar en een gezellig samenzijn van collega’s. Een mooie fles champagne kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Benieuwd hoe je champagne schenkt als een pro?

Bekijk hier de video waarin het je haarfijn wordt uitgelegd>

4. Regel via Pimm® slim de zakelijke feestdagen

Via Pimm® blijft het geven en kiezen van een attentie leuk. Daarmee bedoelen we dat alle onnodige moeite en kosten voor het regelen, zoeken, bestellen en afrekenen niet meer gemaakt hoeven te worden als je bestelt via de Pimm® cadeaushop. Doordat ons platform gekoppeld wordt aan jouw inkoopsysteem, krijg je volledige grip en inzicht op deze uitgaven. Op deze manier centraliseer je de inkoop van cadeaus en attenties, waaronder dus de kerstcadeaus, kerstkaarten, benodigdheden voor de nieuwjaarsborrel en meer.  

Ben je opzoek naar het efficiënter inkopen van jullie attenties en andere items uit de tail spend van jouw organisatie? Vraag dan eens vrijblijvend een demo aan>

Namens het hele team van Pimm® wensen wij jou natuurlijk heerlijke feestdagen en een gezond en succesvol 2020!

 

download het WKR stroomschema →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Op zoek naar een origineel Paasgeschenk?
bekijk hier onze top 5 paascadeaus
lees verder    →
Totale kosten versus de prijs
Hoe kun je als inkoper kosten reduceren?
lees verder    →
Jubileum of verjaardag vergeten?
Zo sta je stil bij elk bijzonder moment
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) in 2022
Alle veranderingen voor jou op een rijtje
lees verder    →
TOP 5 leukste Sintattenties
voor zowel de thuiswerkers als de Sintfeestjes op kantoor!
lees verder    →
Vernieuwde shop voor zakelijke attenties
ook niet-klanten kunnen nu zelf bestellen via zakelijkeattenties.nl
lees verder    →