19
October
2021

TOP 5 leukste Sintattenties

Na een lange periode van thuiswerken zijn veel bedrijven weer helemaal klaar om medewerkers op een veilige manier te ontvangen. In deze gevallen zal ook Sinterklaas hier met een gerust hart weer gaan neerstrijken.

Toch kiezen veel bedrijven er ook voor om Sint nog niet naar kantoor, maar naar de werknemers thuis te sturen. Vandaar dat wij de TOP 5 leukste Sintattenties voor jou op een rijtje hebben gezet- voor zowel de thuiswerkers als de Sintfeestjes op kantoor!

Tip 1: Sintpakketje + ambachtelijke letter

Een Sintpakketje in formaat naar keuze. Ga je voor het A6, A5 of A4 pakketje? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!  Elk Sintpakketje heeft een handgespoten ambachtelijke melk chocoladeletter S van 130 gram + persoonlijk kaartje.  Leuk voor door de brievenbus, maar ook super leuk om uit te delen op kantoor!

Wil je jouw collega’s verassen met een gedicht? Dat kan vanaf het A4 pakketje.

Tip 2: Strooigoed

Een jute zak met strooigoed, superleuk om te geven en om te krijgen. Op kantoor mag het snoepgoed natuurlijk niet ontbreken. De jute zakjes zijn te bestellen vanaf 250 gram. De losse kruidnoten vanaf 1 kilogram.

Tip 3: Logoletters

Wil jij graag jouw foto, bedrijfslogo of persoonlijke wens op een chocoladeletter laten zetten? Dat kan. En weet je wat extra gaaf is: je kunt kiezen uit elke letter van het alfabet!

Tip 4: Luxe chocoladeletters

Een lekkere chocoladeletter S met een opvallende decoratie, daar maak je pas écht indruk mee. Wie ga jij blij maken met zo’n heerlijke chocoladeletter bespikkeld met zeetzout korrels, kaneelsneeuw of met een gouden touch? Kies jouw favoriet!

De luxe chocoladeletters gaan elk jaar weer hard, dus let op: OP=OP.

Tip 5: Banket

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de met liefde gebakken lekkernijen van de banketbakkerij. Lekker voor bij de koffie op kantoor of om thuis te delen met de familie. Zie hier bijvoorbeeld onze banketstaven. Dat wordt smullen!

Bonus tip: Stel je eigen pakket samen!

Heb jij iets totaal anders in gedachten? Zoals een product dat hier niet tussenstaat, een extra grote oplage (meer dan 5.000 stuks), of wil je een persoonlijke touch toevoegen? Vul dan hier het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Geen klant en toch bestellen?

Onze klanten bestellen hun Sintattentie natuurlijk via hun eigen cadeaushop. Ben jij (nog) geen klant van Pimm, maar wil wel graag een Sintattentie bestellen? Check hier ons complete Sintassortiment op gloednieuwe zakelijke cadeau webshop!

Wil je gebruikmaken van de oplossing van Pimm® Solutions en profiteren van vele voordelen, zoals:

- persoonlijke cadeaushop

- maandelijks verzamelfactuur

- koppeling met jouw inkoopsysteem

- WKR direct correct wegboeken

Vraag hier geheel vrijblijvend een demo aan, dan kijkt Shannon of Christiaan wat de oplossing van Pimm® voor jou kan betekenen.

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →