1
March
2016

Geniet langer van je bos bloemen

Dat prachtige boeket dat je van je werkgever hebt gekregen is na een tijdje niet meer zo mooi. Hoort erbij, maar is wel jammer. Direct weggooien? Zonde, toch. Met deze tip van onze styliste Simone geniet je langer van je bos bloemen.

Vaak is je boeket na een tijdje niet meer zo mooi, maar zitten er nog een paar mooie bloemen in. Zonde om deze zomaar weg te gooien! Daar kun je nog best langer van genieten, namelijk door ze nieuw leven in te blazen. Je verzamelt een paar mooie kleine vaasjes die precies groot genoeg zijn voor één of twee bloemen. Vaasjes met verschillende hoogtes geven een speels effect. Hippe vaasjes in verschillende kleuren en maten vind je tegenwoordig wel in elke woonwinkel of tuincentrum. Vul ze met water en een beetje bloemenvoeding. Vervolgens haal je je bos uit elkaar en bewaar je de bloemen die er nog het mooist uitzien. Knip deze schuin op maat af en zet ze in de vaasjes.

Bijna klaar… Nu moet je ze nog een plekje in huis geven. Niet overal eentje, maar groepeer ze als een verzameling: dat geeft het mooiste effect. Bijvoorbeeld op de keuken- of salontafel. Nu heb je nog een paar dagen langer plezier van dat mooie cadeau!

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →