1
March
2016

Geniet langer van je bos bloemen

Dat prachtige boeket dat je van je werkgever hebt gekregen is na een tijdje niet meer zo mooi. Hoort erbij, maar is wel jammer. Direct weggooien? Zonde, toch. Met deze tip van onze styliste Simone geniet je langer van je bos bloemen.

Vaak is je boeket na een tijdje niet meer zo mooi, maar zitten er nog een paar mooie bloemen in. Zonde om deze zomaar weg te gooien! Daar kun je nog best langer van genieten, namelijk door ze nieuw leven in te blazen. Je verzamelt een paar mooie kleine vaasjes die precies groot genoeg zijn voor één of twee bloemen. Vaasjes met verschillende hoogtes geven een speels effect. Hippe vaasjes in verschillende kleuren en maten vind je tegenwoordig wel in elke woonwinkel of tuincentrum. Vul ze met water en een beetje bloemenvoeding. Vervolgens haal je je bos uit elkaar en bewaar je de bloemen die er nog het mooist uitzien. Knip deze schuin op maat af en zet ze in de vaasjes.

Bijna klaar… Nu moet je ze nog een plekje in huis geven. Niet overal eentje, maar groepeer ze als een verzameling: dat geeft het mooiste effect. Bijvoorbeeld op de keuken- of salontafel. Nu heb je nog een paar dagen langer plezier van dat mooie cadeau!

download het WKR stroomschema →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Top 5 attenties om de goede voornemens van jouw collega's te stimuleren
bekijk hier de leukste cadeaus voor een kickstart van 2023
lees verder    →
Hoe gebruik je de werkkostenregeling (WKR) in 2023?
Vind jij de regels rondom WKR ook zo ingewikkeld? Om je een handje te helpen, hebben wij de WKR-regels van 2023 op een rijtje gezet!
lees verder    →
Eindejaarsgeschenk trends 2022
Medewerkers kiezen liever zelf een attentie
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →
Op zoek naar een origineel Paasgeschenk?
bekijk hier onze top 5 paascadeaus
lees verder    →
Totale kosten versus de prijs
Hoe kun je als inkoper kosten reduceren?
lees verder    →