23
July
2018

Slim de drukte ontsnappen met onze zomer boekentips

De zomervakantie is hier! Hét moment om lekker de zon op te zoeken (misschien wel in eigen land met deze zomerse temperaturen) en bij te komen van de drukke maanden die zijn geweest. Want wij weten als geen ander hoe druk het kan zijn op Procurement afdelingen. Wij geven je in deze blog dan ook graag een aantal goede leestips mee, zodat je optimaal kan ontspannen.

Maar… nu zouden we Pimm® niet zijn als we deze tips niet zouden linken aan efficiënter werken. En dus zijn deze boekentips er vooral op gericht om ervoor te zorgen dat jij – na je vakantie – weer met een opgeruimd hoofd aan de slag kan, inclusief tools om productiever, rustiger en gelukkiger te werken. Zie hier onze top 3 boeken die rechtstreeks de koffer in kunnen, mee op vakantie.

Nooit meer te druk – Tony Crabbe
Hét ultieme boek voor op vakantie. In de bestseller ‘Nooit meer te druk’ gaat Tony Crabbe de strijd aan met één voor de grootste actuele problemen: we hebben het te druk. Aan de hand van de onderwerpen beheersing, onderscheiding en betrokkenheid laat hij zien hoe je aan de drukte kunt ontsnappen en tegelijkertijd een gelukkiger en productiever leven kan leiden. Het lezen van dit boek zorgt ervoor dat je met een opgeruimd hoofd weer terug naar huis gaat.

The 7 Habits of Highly Effective People – Stephan R. Covey (Engels)
Dit boek van Stephan R. Covey helpt je zowel om effectiever in je persoonlijke, als professionele leven te worden. De kernboodschap is dat effectieve mensen zeven routines of gewoonten hebben die ten grondslag liggen aan hun succes en dat iedereen deze routines of gewoonten bij zichzelf verder kan ontwikkelen. Een boek dat je aan het denken zet.

De logica van geluk – Mo Gawdat
Geschreven door de huidige Chief Business Officer van Google, Mo Gawdat. Tijdens het verwerken van het verlies van zijn zoon kreeg hij een nieuwe missie: bevindingen delen met de wereld om op deze manier zoveel mogelijk mensen te helpen gelukkiger te worden. Zijn statement: ‘ongeacht de hindernissen op ons pad, de lasten die we met ons meedragen en de beproevingen die we doorstaan, bezit ieder van ons het vermogen om gelukkig te zijn met het bestaan zoals het is’. Een positief en optimistisch boek, zeker het lezen waard.

Neem de zomer mee naar kantoor
Uiteraard is niet alleen ontspanning tijdens de zomermaanden van belang, maar wil je dit het gehele jaar door. Ook op kantoor. Ben je bijvoorbeeld gefrustreerd door de wildgroei aan leveranciers, facturen en declaraties voor geschenken? En ben je het overzicht kwijt omdat geschenken door verschillende afdelingen zonder centraal beleid worden ingekocht? Dan heb je na jouw vakantie vast meer ruimte in zowel je hoofd als agenda om eens naar de oplossing te kijken die Pimm® jou kan bieden. Pimm® neemt namelijk graag een deel van jouw werk uit handen door de inkoop van zakelijke geschenken te centraliseren. Dit zorgt zowel voor een kostenreductie op de tail spend als het verminderen van het aantal facturen en declaraties. Daarnaast heb je duidelijk zicht op de kosten voor de juiste verwerking van de werkkostenregeling (WKR). Klinkt goed, toch? We worden niet voor niks de slimme zakelijke webshop voor tailspendreductie genoemd 😉.

Maar nu eerst genieten van de zomer!

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij: Treatments® 🧼
lees verder    →
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →