28
March
2024

Deze geefmomenten komen er aan!

Een complimentje voor je goede werk, een cadeautje voor je promotie of wat lekkers omdat het een nationale feestdag is. Of een geefmoment nou groot of klein is, de intentie ervan is altijd even belangrijk: een blijk van waardering.

In een wereld waarin kleine gebaren grote impact hebben, is het tijd om vooruit te kijken naar de geefmomenten die ons te wachten staan. Benieuwd welke dit zijn? Wij zetten er een paar voor je op een rijtje!

Sun's out 🌞

Voorzichtig maar zeker laat de zon zich weer vaker zien, de bloemetjes staan in bloei en dat betekent dat het voorjaar is begonnen. Wist je dat steeds meer bedrijven het voorjaar aangrijpen om hun relaties eens even extra in het zonnetje te zetten?

Het voorjaar is typerend voor groei. Geef jouw collega's bijvoorbeeld een leuk brievenbusgeschenk zodat zij zelf hun zaadjes kunnen planten!

Suikerfeest

De Ramadan en het Suikerfeest zijn beide belangrijke momenten voor de Islamitische kalender. We zitten inmiddels alweer halverwege de Ramadan en dit wordt op 9 en 10 april afgesloten met het welbekende Suikerfeest. Het Suikerfeest is een uitstekend moment voor het geven van geschenken en liefdadigheid.

Waar wacht je nog op? Bestel via Pimm een mooie Eid Mubarak fruitmand met onder andere dadels. Een klein cadeau met een grote betekenis!

Nationale Secretaressedag

18 april is het nationale secretaressedag. Dé dag om jullie alleskunners eens te bedanken voor alles wat zij doen. Of het nu gaat om een persoonlijk kaartje, een bloemetje of een attent geschenk, zorg ervoor dat ze zich gezien en gewaardeerd voelen! 🩷

Koningsdag 🤴🏼

Gehuld in oranje vieren we op 27 april weer gezamenlijk de verjaardag van onze koning. Maak de vrijdag middag borrel eens oranje! Haal de oranje borrelnoten uit de kast en proost met elkaar onder het genot van een heerlijke oranjebitter.

Of geef jouw collega's een oranje pakket cadeau, zodat zij Koningsdag in geheel in oranje stijl kunnen vieren!

Dag van de zorg

Op 12 mei vieren wij onze helden in het wit. Het is dan namelijk dag van de zorg. Tijd om onze zorgverleners eens in de watten te leggen.

Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk relaxmoment met Rituals. 🫧

Geven moet leuk blijven!

Naast deze opkomende dagen zijn er nog veel meer leuke geefmomenten om jouw collega’s in het zonnetje te zetten. Wij hebben alle geefmomenten voor jou op een rijtje gezet.

Benieuwd? Download dan hier de Geefmomenten kalender!

   

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij: Treatments® 🧼
lees verder    →
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →