9
August
2019

Pimm® verwelkomt de Politie als klant

Per 1 augustus start Pimm® Solutions de levering van bloemen, cadeaukaarten en personeelsattenties aan de Politie, de grootste werkgever van Nederland. En daar zijn we blij mee!

De Politie is met ca. 60.000 medewerkers de grootste werkgever van Nederland. In een openbare aanbesteding heeft de Politie de kavels voor bloemen, cadeaukaarten en personeelsattenties aanbesteed. Pimm® Solutions kwam hierbij overtuigend als winnaar uit de bus.

Het verwelkomen van de Politie is voor ons aanleiding geweest om onze dienstverlening verder uit te breiden en een aantal grote stappen te zetten in de ontwikkelingvan ons bedrijf. Zo hebben we een ISO-27001 certificaat behaald, hebben we een groot aantal enthousiaste bloemisten bereid gevonden om samen met ons invulling te geven aan deze opdracht en hebben we ons assortiment fors uitgebreid.

De oplossing van Pimm® stelt de Politie in staat om efficiënt haar personeelsattenties in te kopen. Het gehele bestel-, leverings- en facturatieproces vindt volledig automatisch plaats. Doordat Pimm® Solutions samenwerkt met leveranciers door heel Nederland, stimuleert deze samenwerking ook lokale MKB ondernemingen. Daarnaast is er binnen de uitvoering veel aandacht voor duurzaamheid en Social Return.

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →