1
March
2017

Cadeaubon: het leukste cadeau voor je collega

Een cadeaubon te standaard of onpersoonlijk? Welnee. Wanneer je maandelijks cadeaus voor tientallen collega's moet regelen, is een cadeaubon je beste vriend. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en prijsklassen, dus voor iedere collega is wel een passende cadeaubon te vinden.

Persoonlijk of efficiënt?

Cadeaubonnen. Zijn ze wel persoonlijk genoeg? Want toegegeven, een beetje standaard zijn ze wel. Maar stel, je hebt de opdracht gekregen om op afgesproken bijzondere momenten, zoals jubilea, verjaardagen en geboortes, voor jouw collega's op de afdeling of vestiging een cadeautje te kopen. Dan is het niet makkelijk om voor iedereen iets persoonlijks te verzinnen. Een cadeaubon is dan erg verleidelijk en sterker nog, helemaal niet zo gek. Want persoonlijke aandacht, dat kan ook slim. Wanneer je maandelijks cadeaus voor tientallen collega's moet regelen, is een cadeaubon zelfs je beste vriend. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en prijsklassen, dus voor iedere collega is wel een passende cadeaubon te vinden. Win-win: jij bent minder tijd kwijt met bestellen, en de gelukkige ontvanger kan de bon precies zo besteden als hij/zij wil. En ze combineren natuurlijk erg goed met andere cadeaus, zoals bloemen, chocolade, een kaartje en een taart. ;)

Welke bon geef jij je collega's?

Natuur-, cultuur- en wellnessuitjes
Een dagje eropuit in een stad of natuurgebied in eigen land, een avondje theater of bioscoop, een sportieve middag of even helemaal niks onder het genot van een massage... Het kan allemaal met de belevenisbonnen van Bongo en GiftForYou. En de bonus van een belevenis: ze zijn stiekem veel leuker om te krijgen dan spullen.

Van een koffie voor twee tot een luxe driegangenmenu
Een DinerCadeau voor een pasgetrouwd stel, of een High Tea voor twee voor de jarige. De Bier&Ballen bon is perfect voor een avondje in de kroeg. Er bestaat zelfs een Pannenkoeken bon! Voor de collega die van lekker eten houdt (en psst, dat doen de meesten wel...) is er dus genoeg te kiezen.

cadeaubon collega

Er even helemaal tussenuit
Voor wanneer je collega net dat èxtra beetje extra verdient. De bonnen in de categorie overnachtingen en weekendjes weg bevinden zich in een iets hogere prijsklasse en zijn daarom zeer geschikt voor jubilea, collega's die met pensioen gaan, of als een bonus voor een uitzonderlijke prestatie?

Cadeaubonnen om verlanglijstjes waar te maken
De bonnen van onder meer bol.com, fonq.nl en Fashioncheque zijn de ideaal voor collega's met eindeloze verlanglijstjes. Ook blijken ze zeer welkom onder kersverse papa's en mama's, vertelde iemand mij ooit - de hoeveelheid luiers, billendoekjes en rompertjes je dan nodig hebt... Klinkt praktisch misschien, maar wellicht een leuk alternatief voor een babyknuffel of -speeltje!

Meer over cadeaubonnen >

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij: Treatments® 🧼
lees verder    →
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →