1
March
2017

Cadeaubon: het leukste cadeau voor je collega

Een cadeaubon te standaard of onpersoonlijk? Welnee. Wanneer je maandelijks cadeaus voor tientallen collega's moet regelen, is een cadeaubon je beste vriend. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en prijsklassen, dus voor iedere collega is wel een passende cadeaubon te vinden.

Persoonlijk of efficiënt?

Cadeaubonnen. Zijn ze wel persoonlijk genoeg? Want toegegeven, een beetje standaard zijn ze wel. Maar stel, je hebt de opdracht gekregen om op afgesproken bijzondere momenten, zoals jubilea, verjaardagen en geboortes, voor jouw collega's op de afdeling of vestiging een cadeautje te kopen. Dan is het niet makkelijk om voor iedereen iets persoonlijks te verzinnen. Een cadeaubon is dan erg verleidelijk en sterker nog, helemaal niet zo gek. Want persoonlijke aandacht, dat kan ook slim. Wanneer je maandelijks cadeaus voor tientallen collega's moet regelen, is een cadeaubon zelfs je beste vriend. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en prijsklassen, dus voor iedere collega is wel een passende cadeaubon te vinden. Win-win: jij bent minder tijd kwijt met bestellen, en de gelukkige ontvanger kan de bon precies zo besteden als hij/zij wil. En ze combineren natuurlijk erg goed met andere cadeaus, zoals bloemen, chocolade, een kaartje en een taart. ;)

Welke bon geef jij je collega's?

Natuur-, cultuur- en wellnessuitjes
Een dagje eropuit in een stad of natuurgebied in eigen land, een avondje theater of bioscoop, een sportieve middag of even helemaal niks onder het genot van een massage... Het kan allemaal met de belevenisbonnen van Bongo en GiftForYou. En de bonus van een belevenis: ze zijn stiekem veel leuker om te krijgen dan spullen.

Van een koffie voor twee tot een luxe driegangenmenu
Een DinerCadeau voor een pasgetrouwd stel, of een High Tea voor twee voor de jarige. De Bier&Ballen bon is perfect voor een avondje in de kroeg. Er bestaat zelfs een Pannenkoeken bon! Voor de collega die van lekker eten houdt (en psst, dat doen de meesten wel...) is er dus genoeg te kiezen.

cadeaubon collega

Er even helemaal tussenuit
Voor wanneer je collega net dat èxtra beetje extra verdient. De bonnen in de categorie overnachtingen en weekendjes weg bevinden zich in een iets hogere prijsklasse en zijn daarom zeer geschikt voor jubilea, collega's die met pensioen gaan, of als een bonus voor een uitzonderlijke prestatie?

Cadeaubonnen om verlanglijstjes waar te maken
De bonnen van onder meer bol.com, fonq.nl en Fashioncheque zijn de ideaal voor collega's met eindeloze verlanglijstjes. Ook blijken ze zeer welkom onder kersverse papa's en mama's, vertelde iemand mij ooit - de hoeveelheid luiers, billendoekjes en rompertjes je dan nodig hebt... Klinkt praktisch misschien, maar wellicht een leuk alternatief voor een babyknuffel of -speeltje!

Meer over cadeaubonnen >

download het WKR stroomschema →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Op zoek naar een origineel Paasgeschenk?
bekijk hier onze top 5 paascadeaus
lees verder    →
Totale kosten versus de prijs
Hoe kun je als inkoper kosten reduceren?
lees verder    →
Jubileum of verjaardag vergeten?
Zo sta je stil bij elk bijzonder moment
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) in 2022
Alle veranderingen voor jou op een rijtje
lees verder    →
TOP 5 leukste Sintattenties
voor zowel de thuiswerkers als de Sintfeestjes op kantoor!
lees verder    →
Vernieuwde shop voor zakelijke attenties
ook niet-klanten kunnen nu zelf bestellen via zakelijkeattenties.nl
lees verder    →