8
February
2024

Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?

Pasen is dit jaar extra vroeg en dat betekent dat het tijd is om de bloemetjes buiten te zetten en te genieten van de smaakvolle lekkernijen die de Paashaas te bieden heeft. Benieuwd naar Pimm’s favorieten? We zetten ze voor je op een rijtje!

1. Het Mees Paashaas Pakket

Een gevarieerd pakketje met verschillende lekkernijen? Met ons Mees Paashaas pakket sla de plank niet mis. Van heerlijke chocolade-eitjes tot schuimpjes en lekkere stroopwafels. Top het af met een persoonlijk kaartje and you're ready to go!

2. Een moeiteloos ontbijt

Pasen is niet compleet zonder een uitgebreid paasontbijt. Bij Pimm houden we ervan om jou te ontlasten en daarom is het ontbijt pakket één van onze favorieten. Met het Ontbijt Pakket geniet je al zonder al te veel moeite te doen, zodat jouw collega’s vol energie aan de Paasdag kunnen beginnen.

3. Jouw eigen gepersonaliseerde Paashaas

Maak kennis met onze unieke Paashaas, gemaakt van heerlijke melkchocolade en afgewerkt met een dun laagje wit. Wat deze Paashaas zo bijzonder maakt? Je kunt jouw eigen logo laten schitteren op deze Paashaas! Een persoonlijk Paascadeau verpakt in een mooie geschenkdoos.

4.Op zoek naar Paaseitjes?

Horen we Pasen? Dan denken we bij Pimm® aan de allerlekkerste chocolade-eitjes. Ook dit jaar staan de heerlijke Paaseitjes van Tony’s Chocolonely weer in ons assortiment. Verpakt in een schattig Kwarteleidoosje wat je makkelijk kunt delen, of stiekem voor jezelf kunt houden. 😉

Geven moet leuk blijven!

Naast Pasen zijn er nog veel meer leuke Geefmomenten om jouw collega’s in het zonnetje te zetten. Wij hebben alle Geefmomenten voor jou op een rijtje gezet.

Benieuwd? Download dan hier de Geefmomenten kalender!

   

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij: Treatments® 🧼
lees verder    →
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →