14
June
2018

Bijenkorf geschenken nu via Pimm® bestelbaar

Vanaf nu ga je voor de luxe geschenken van de Bijenkorf óók eenvoudig naar de zakelijke webshop van Pimm®. Een selectie van de mooiste persoonlijke geschenken uit het Bijenkorf assortiment is namelijk gewoon via de Pimm® cadeaushop verkrijgbaar, het slimme platform voor tail spend reductie.

Persoonlijk & efficiënt gaan prima samen
Daarmee spelen we in op de behoefte die al langer speelt onder bestellers. Bij de Secretaresse van het Jaar-verkiezing, waar we executive partner waren, bleek uit rondvraag onder de aanwezigen dat zij graag meer luxe cadeaus voor speciale momenten in de cadeaushop zouden willen zien. Denk aan geschenken voor bijzondere momenten op de werkvloer als jubilea, pensioenen en uitzonderlijke prestaties. Collega's en werknemers worden met een geschenk van de Bijenkorf echt in het zonnetje gezet. Bovendien verkleinen we op deze manier de tail spend van onze klanten nóg meer door steeds meer leveranciers te bundelen op één platform. En dat is wel zo slim.

Wel zo slim
Niet alleen degenen die cadeaus mogen uitkiezen maken we hier blij mee, maar het maakt de inkoop van geschenken nóg een stapje efficiënter. Het is dat laatste stukje van de tail spend – luxe geschenken – dat nu vaak nog ergens anders werd ingekocht. Door het via Pimm® nog verder te centraliseren, komen ook deze uitgaven op dezelfde factuur terecht. En dat scheelt weer tijd voor je collega’s op de financiële en administratieve afdelingen van jouw organisatie.

Leonie Schipperus, CEO & Founder van Pimm® Solutions: “De Bijenkorf is natuurlijk dé plek om luxe geschenken te vinden. We zijn daarom erg blij om de mooiste cadeaus uit hun catalogus nu ook via ons platform aan te kunnen bieden. Daardoor zijn vanaf nu nog meer persoonlijke geschenken voor ieder moment te vinden!”

Van thee tot eau de parfum
Denk aan een groot aantal geschenken over de hele breedte van het assortiment van de Bijenkorf: luxe accessoires, delicatessen, de mooiste beauty artikelen, de leukste gadgets en de meest chique woonaccessoires. Een stijlvol horloge van Daniel Wellington bij een jubileum, een Bialetti percolator bij een nieuwe woning of een luxe thee van Kusmi wanneer iemand al lange tijd ziek is. De persoonlijke aanpak, juist in de werksfeer, is wat het verschil maakt. Daarnaast is de Bijenkorf cadeaukaart al langer een zeer gewild onderdeel van het assortiment van Pimm®. Daarmee geef je de ontvanger de keuze om zelf een cadeau uit te kiezen: bij de Bijenkorf is immers voor iedereen wel iets moois te vinden.

Wie ga jij verrassen met iets moois van de Bijenkorf?

geschenken van de bijenkorf, pimm solutions, tail spend

download hier →

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je inschrijving is gelukt.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
PIMM op bezoek bij:Multi Flora! 🌸
lees verder    →
Deze geefmomenten komen er aan!
Zie hier welke Geefmomenten op de planning staan!
lees verder    →
Ben jij dit jaar het haasje om een paasattentie voor jouw collega's te kiezen?
Doe hier je inspiratie op voor een feestelijk Pasen!
lees verder    →
Een goed attentiebeleid, waar moet je beginnen?
Myrthe, Customer Success Manager bij Pimm®, vertelt jou wat een attentiebeleid is en waarom deze zo belangrijk is voor jouw organisatie.
lees verder    →
Werkkostenregeling (WKR) 2024: Hoe gebruik je het?
Hoe werkt het en waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je kort en krachtig uit!
lees verder    →
Het aantal leveranciers verminderen in 3 stappen
in 3 stappen.
lees verder    →