Wat zeggen klanten over Pimm®

customerName4
Shirley Cartledge
Projectleider P&O
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis
“Persoonlijke aandacht voor de medewerker is een belangrijk speerpunt van het CWZ. De cadeaushop die Pimm® hiervoor aanbiedt helpt ons deze doelstelling te realiseren.”
customerName6
Marijke Goudberg
Sr. Category Buyer Marketing, Media & professional services KPN
“We hebben onze leveranciersbase enorm kunnen verkleinen. Daarnaast heeft één centraal verkooppunt binnen de organisatie geleid tot beduidend minder declaraties.”
customerName2
Wilfred van den Brink
Manager Business Support
PostNL
“Supplier reduction is voor ons een belangrijke KPI. Wij moeten het voor onze interne klant zo eenvoudig mogelijk maken en goede SLA’s en prijsafspraken faciliteren. Met Pimm in onze SAP SRM omgeving snijdt het mes aan meerdere kanten.”
customerName1
Janneke Bakker
Communication Manager
T-Mobile
“Onze trade marketeers plaatsen hun bestellingen in onze eigen T-Mobile bestelomgeving. Ideaal, want zo krijgen wij niet meer al die last minute zaken in onze mailboxen én kunnen we ook meer sturen en monitoren wat er precies in de organisatie wordt weggegeven.”
customerName5
Rianne van Dongen
Office Manager
ISM eCompany
“Wij gebruiken Pimm® onder andere voor bestellingen voor nieuwe medewerkers, geboortes bij collega’s en klanten, ziekte en livegang van nieuwe projecten. Het is handig, snel en scheelt ons tijd.”

Onze awards